• Hunter Biden a dat în judecată publicația pentru că a difuzat o serie care includea imagini nud cu el.
  • Fox News a respins procesul ca fiind motivat politic și lipsit de substanță, spunând că serialul a fost șters după plângerea lui Biden.
  • Seria “The Trial of Hunter Biden” ar fi ecranizat un „fals proces” pentru presupuse activități ilegale.

Fiul lui Joe Biden se judecă cu Fox News. Hunter Biden a dat în judecată publicația pentru că a difuzat o serie care includea imagini nud cu el. Seria “The Trial of Hunter Biden” ar fi ecranizat un „fals proces” pentru presupuse activități ilegale de lobby extern și luare de mită. Aceste acuzații nu i-au fost aduse în mod oficial.

Procesul susține că Fox News a difuzat în intenționat fotografiile și înregistrările video cu Biden în ipostaze intime pentru a-i afecta reputația, scrie AP.

Fox ar fi știut că imaginile au fost obținute prin hacking, dar a ales să le publice oricum, încălcând legea „revenge porn” din New York.

Recomandări

CE I-A SPUS CHARLES LUI SIR KEIR STARMER?
ORBAN SE ÎNTÂLNEȘTE CU PUTIN
PEDRO SANCHEZ VIZITEAZĂ ROMÂNIA
MALPENSA DEVINE BERLUSCONI
PUTIN DESCHIDE O POARTĂ SPRE DONEȚK
ASPRETELE, VĂZUT PENTRU PRIMA OARĂ NOAPTEA


În ciuda faptului că Fox a eliminat programul de pe platformele sale în aprilie 2024, în urma unei cereri din partea echipei juridice a lui Biden, promo-urile sunt încă accesibile pe alte platforme de streaming. Procesul solicită daune compensatorii și punitive, restituirea profitului obținut din serial și eliminarea conținutul explicit.


Fox News a respins procesul ca fiind motivat politic și lipsit de substanță, spunând că serialul a fost șters după plângerea lui Biden. Publicația s-a apărat invocând problemele juridice ale lui Hunter Biden, citând condamnările recente ale acestuia și afirmându-și dreptul de a scrie despre evenimentele de actualitate care îl implică.