• Procurorul de caz nu l-a citat pe George Simion în dosar.
  • Simion cere audiență la Alex Florența, Procurorul General.
  • Alex Florența nu-l primește în audiență pe Simion.
  • Simion apare ca instigator în dosarul Silvestru Șoșoacă.

Parchetul General s-a baricadat astăzi pentru că a fost luat cu asalt de…George Simion. Simion apare ca instigator în dosarul în care a fost deja pus sub acuzare Silvestru Șoșoacă.

Acuzația oficială a Parchetului este uz de fals și fals în declarații.

Parchetul are de-a face cu ceea ce s-a dorit. Parchetul a deschis acest dosar cu câteva zile înainte de votul pentru alegerile locale și europarlamentare. Nimeni din Justiție, oameni grei, n-au înțeles ce a fost în capul Parchetului General, procurorului general și procurorului de caz ca acest dosar să fie deschis cu câteva zile înainte de alegeri, să se faca audieri, să fie luați oamenii la audieri, în condițiile în care presupusa data a săvârșirii faptetlor s-a întâmplat acum o lună. Aceste acuzații împotriva lui Soșoacă, unde Simion apare ca instigator, nu vor schimba lucrurile în alegeri.

Recomandări

LASCONI ESTE NOUL PREȘEDINTE AL USR
CÂT DE MULT DĂUNEAZĂ PLASTICUL?
COREEA DE NORD LANSEAZĂ RACHETE HIPERSONICE
CE ECHIPE MERG ÎN OPTIMI LA EURO?
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI GERSHKOVICH
MACRON A DIVIZAT ȚARA

Silvestru Șooacă va fi în continuare pe buletinele de vot ca și candidat independent la europarlamentare.

Semnăturile considerate false au fost deja validate de Biroul Electoral Central.

Nimeni n-a înțeles de ce acest dosar s-a deschis acum. Simion are niște cătușe de jucărie, a sunat la 112, a intrat în grevă, a venit miliția, poliția, ambulanța, SMURD, a declarat la 112 că e în greva foamei, că îl atacă statul paralel, condus de Nicu și Marcel.

Simion bineînțeles că spune că dosarul e politic. Simion a vorbit de dimineață de 4 dosare; nu avem nicio poziție din partea Parchetului General. Simion nu are calitatea de suspect sau inculpat în dosarul lui Silvestru Șoșoacă.

Simion nu a fost chemat la audieri, deși Parchetul General a spus că-l va chema. De asta s-a dus peste ei, făcându-și cumva și campanie electorală.

Citește și