• Prima doamnă Jill Biden a sosit la tribunal la scurt timp după ce a fost citit verdictul.
  • Hunter Biden ar putea fi condamnat la 25 de ani de închisoare și la o amendă de până la 750.000 de dolari în momentul pronunțării sentinței.
  • Condamnarea reprezintă prima dată când un membru al familiei apropiate a unui președinte a fost găsit vinovat de o infractiune în timpul mandatului tatălui lor.

Un juriu federal l-a găsit vinovat pe Hunter Biden de toate cele trei acuzații federale de infracțiune cu care s-a confruntat, concluzionând că a încălcat legile menite să împiedice dependenții de droguri să dețină arme de foc, scrie CNN.

Instanța s-a suspendat pentru o zi, după ce juriul l-a găsit pe Hunter Biden vinovat pentru toate cele trei capete de acuzare. Juriul a deliberat timp de puțin mai puțin de trei ore.

Prima doamnă Jill Biden a sosit la tribunal la scurt timp după ce a fost citit verdictul. Hunter Biden ar putea fi condamnat la 25 de ani de închisoare și la o amendă de până la 750.000 de dolari în momentul pronunțării sentinței, deși este posibil să primească o pedeapsă mult mai mică decât pedeapsa maximă, întrucât este la prima abatere.

Recomandări

NASRALLAH MOARE
NATO FACE ZID ANTI RUSIA ÎN FINLANDA
IDF ATACĂ SEDIUL HEZBOLLAH
CE PROMITE HARRIS
CUM PROMOVĂM TURISMUL
PE UNDE CIRCULI

Condamnarea reprezintă prima dată când un membru al familiei apropiate a unui președinte a fost găsit vinovat de o infractiune în timpul mandatului tatălui lor, deși infractiunile sale preced mandatul lui Joe Biden ca președinte.

Hunter Biden s-ar putea confrunta cu până la 25 de ani de închisoare și o amendă de până la 750.000 de dolari la condamnare, deși probabil că va primi mult mai puțin decât maximul ca infractor pentru prima dată.

Citește și

Citește și