• Un influencer TikTok a fost împușcată mortal la câteva momente după ce a primit un apel telefonic care îi spunea să iasă afară.
  • Karla Pardini, în vârstă de 21 de ani, a fost ucisă în apropierea locuinței sale din statul mexican Sinaloa, după ce ar fi primit un apel târziu în noapte.
  • Mama lui Karla a declarat că victima a primit un apel telefonic în jurul orei 22.30 pe 20 septembrie și a plecat de acasă, dar nu s-a mai întors.

Un influencer TikTok a fost împușcată mortal la câteva momente după ce a primit un apel telefonic care îi spunea să iasă afară. Karla Pardini, în vârstă de 21 de ani, a fost ucisă în apropierea locuinței sale din statul mexican Sinaloa, după ce ar fi primit un apel târziu în noapte.

Mama lui Karla a declarat că victima a primit un apel telefonic în jurul orei 22.30 pe 20 septembrie și a plecat de acasă, dar nu s-a mai întors. Înainte de moartea sa, influencerul avea aproximativ 90.000 de urmăritori pe TikTok și împărtășea în mod regulat conținut despre modă și rutine de dans.

Potrivit Procuraturii Generale a statului Sinaloa, victima a fost prinsă într-o ambuscadă și împușcată de mai multe ori în apropierea casei sale din Culiacán, în statul mexican Sinaloa. Corpul ei ciuruit de gloanțe a fost găsit între străzile Catedrático și Ignacio López Rayón.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Procurorul din Sinaloa, Sara Bruna Quiñonez, a declarat: Potrivit informațiilor furnizate de mama ei, aceasta a primit un apel, a ieșit afară și atunci a avut loc atacul.”

Quiñonez a confirmat că acest caz este investigat ca fiind o crimă feminină. Martorii au declarat autorităților că mai mulți indivizi înarmați au fost văzuți cutreierând zona înainte ca Karla să fie împușcată mortal.

Quiñonez a declarat: Am înregistrat cazul ca fiind o crimă feminină, deoarece tânăra era expusă și se afla într-o stare de neajutorare în momentul atacului. Desfășurăm ancheta în cel mai mare secret pentru a nu alerta posibilul suspect”.

Deocamdată nu s-a făcut nici o arestare, ancheta continuând. Până în prezent, în acest an, Karla este cea de-a 14-a femeie ucisă în statul Sinaloa, potrivit guvernului regional. În ultimul său videoclip, postat pe TikTok în ziua morții sale violente, tânăra influencer a spus: Când îmi spun că nu mă plac. Pe scurt, sper să mă placă mai puțin”.

Videoclipul a fost vizualizat de 1,5 milioane de ori și a primit aproape 1.500 de comentarii. Un urmăritor de pe TikTok a comentat: La doar 21 de ani, avea toată viața înainte. Fie ca ea să se odihnească în pace”.

Atât de frumoasă și cu o viață înainte de trăit… Nu-mi vine să cred cât de răi sunt oamenii în această lume, să se odihnească în pace”, a scris un altul.

Altcineva a comentat: Avea 21 de ani, era atât de tânără. Bunica mea avea 91 de ani, amândouă în camera de priveghi în aceeași zi”, a spus altcineva.

Poate că s-a încurcat cu vreun tip periculos”, a comentat altcineva. Un alt utilizator TikTok a scris: Chiar nu știu, dar videoclipul arată că a provocat pe cineva și nu știu dacă asta a fost consecința.”