• Janice Smalls Combs a declarat că fiul ei, Sean Combs, este judecat pe baza „minciunilor” și merită să își dovedească nevinovăția.
  • Janice a admis că Diddy a avut greșeli în trecut, dar a subliniat că aceasta nu înseamnă că este vinovat de acuzațiile actuale.
  • Sean Combs a fost arestat pentru trafic sexual și a pledat nevinovat, fiind reținut preventiv la Metropolitan Detention Centre din Brooklyn.

Janice Smalls Combs, mama lui Sean „Diddy” Combs, a publicat o declarație în apărarea fiului său, scrie Music-News.

În timp ce rapperul se confruntă cu acuzații de trafic sexual și abuz sexual, mama sa a spus în declarația împărtășită cu mai multe agenții de presă: „Vin astăzi în fața dumneavoastră ca o mamă devastată și profund întristată de acuzațiile aduse fiului meu, Sean Combs.

„Este sfâșietor să-mi văd fiul judecat nu pentru adevăr, ci pentru o poveste creată din minciuni”, continuă comunicatul lung, împărtășit de avocatul ei, Natlie G Figgers.

Recomandări

PREMIUL NOBEL PT. MEDICINĂ
UCRAINA LOVEȘTE CRIMEEA
ISRAEL LUPTĂ SĂ SUPRAVIEȚUIASCĂ
PRIMAR MEXICAN UCIS
UN AN DE RĂZBOI, RESTUL ZILE
UN AN DE RĂZBOI, CÂTE ZILE

„Să fiu martor la ceea ce pare a fi un linșaj public al fiului meu înainte ca acesta să aibă ocazia de a-și dovedi nevinovăția este o durere prea insuportabilă pentru a o exprima în cuvinte. Ca orice ființă umană, fiul meu merită să aibă această zi în instanță, pentru a-și spune în sfârșit punctul de vedere și pentru a-și dovedi nevinovăția.” Janice a continuat să explice că fiul ei a făcut greșeli în trecut și nu a fost pe deplin sincer cu privire la anumite lucruri. Aceasta se referea la imaginile din 2016 publicate de CNN în luna mai, în care Combs părea să o agreseze violent pe prietena sa de atunci, Cassie, într-un hotel din Los Angeles.

Declarația lui Janice a susținut: „Faptul că nu a fost complet sincer în legătură cu un aspect nu înseamnă că fiul meu este vinovat de acuzațiile respingătoare și de acuzațiile grave formulate împotriva sa”.
Luna trecută, Combs a fost arestat sub acuzația de trafic sexual, conspirație de șantaj și transport pentru a se angaja în prostituție.

Combs a pledat nevinovat la aceste acuzații. I s-a refuzat cauțiunea de două ori și a fost arestat preventiv la Metropolitan Detention Centre din Brooklyn până la proces.

Citește și