• Katie Price a fost arestată la aeroportul Heathrow pentru că nu s-a prezentat la o audiere în legătură cu situația sa falimentară; un mandat de arestare fusese emis pe 30 iulie.
  • Price a fost declarată falimentară pentru a doua oară în martie 2023, din cauza unei datorii fiscale neplătite de peste 750.000 de lire sterline, și a fost obligată să plătească 40% din veniturile de pe OnlyFans.
  • Judecătorul a emis mandatul de arestare după ce Price nu a oferit nicio explicație pentru absența sa, menționând că aceasta a oferit doar o „cooperare fragmentară” și informații insuficiente.

Katie Price a fost arestată la aeroportul Heathrow pentru că nu s-a prezentat la tribunal și a fost dusă în custodia poliției, scrie BBC.

Un mandat de arestare a fost emis pe numele fostului model la 30 iulie, după ce aceasta nu s-a prezentat la o audiere la tribunal în legătură cu afacerile sale aflate în faliment.

Poliția Metropolitană a declarat că o femeie în vârstă de 46 de ani a fost arestată la Heathrow la ora 19:45. Price va apărea în fața unui judecător la Royal Courts of Justice în cursul zilei de vineri.

Recomandări

TRUMP SE VEDE CU MODI
BUCĂTĂRIA CU E-URI
CUM RĂMÂNE CU HUW?
NICI PE HARRIS, NICI PE TRUMP
FATA LUI ESTE MODEL
SĂ VEZI ȘI SĂ CREZI!

Price a fost reținută după ce s-a întors în Regatul Unit. Au apărut fotografii care o arată cu bandaje în jurul feței, lângă dubele poliției de la aeroport. Ea a fost declarată falimentară în noiembrie 2019 și din nou în martie, anul acesta. La o audiere din februarie, i s-a ordonat să plătească 40 % din venitul său lunar de pe site-ul OnlyFans pentru următorii trei ani, în legătură cu primul său faliment.

Ea a fost declarată falimentară pentru a doua oară în martie, din cauza unei facturi fiscale neplătite de peste 750 000 de lire sterline. Anterior, judecătorul Catherine Burton de la Insolvency and Companies Court a declarat că Price a primit „avertismente foarte clare” că trebuie să participe la audierea din 30 iulie.

Aceasta ar fi trebuit să răspundă la întrebări cu privire la finanțele sale la tribunalul specializat în falimente din Londra din partea avocaților care îl reprezintă pe administratorul judiciar al celor două falimente ale sale.

Judecătorul de la audierea precedentă a declarat că aceasta risca să fie arestată dacă nu se prezenta la alte ședințe de judecată, adăugând că trebuie să furnizeze dovezi în cazul în care nu se poate prezenta. Dar instanța a auzit că s-a raportat că Price ar fi călătorit în Turcia.

Emitând mandatul de arestare, judecătorul Burton a declarat că aceasta Price nu a oferit nicio explicație pentru absența sa de la audiere. Judecătorul Burton a adăugat că un mandat de arestare nu a fost emis „cu ușurință”, dar Katie Price a oferit doar „cooperare fragmentară” și nu a furnizat „cele mai elementare informații” în legătură cu situația sa.

Citește și