• Ancheta privind moartea lui Matthew Perry din cauza efectelor acute ale ketaminei se apropie de final.
  • Starul din „Friends” a fost găsit mort în octombrie 2023.
  • Dependența de droguri a lui Matthew Perry a fost o luptă de-a lungul vieții sale, el cheltuind 9 milioane de dolari în încercarea de a-și depăși adicția.

„Mai multe persoane” ar putea fi inculpate în legătură cu moartea starului din Friends, Matthew Perry, din cauza efectelor acute ale ketaminei de anul trecut, potrivit unei surse din cadrul forțelor de ordine, scrie The Independent.

People relatează că sursa a afirmat că ancheta privind moartea lui Perry se apropie de final și că oficialii din cadrul forțelor de ordine cred că mai multe persoane ar trebui să fie inculpate. Ei au mai spus că Biroul Procurorului General al SUA va lua decizia finală cu privire la depunerea sau nu a acuzațiilor.

La aproape șapte luni de la moartea lui Perry în octombrie 2023, la vârsta de 54 de ani, a fost deschisă o anchetă atât la nivel federal, cât și la nivel local pentru a se stabili cine i-a furnizat actorului ketamina care a dus la decesul său.

Recomandări

NASRALLAH MOARE
NATO FACE ZID ANTI RUSIA ÎN FINLANDA
IDF ATACĂ HEZBOLLAH
PROMISIUNILE KAMALEI
CUM PROMOVĂM TURISMUL
PE UNDE CIRCULI

Ancheta privind modul în care Perry a ajuns să aibă atât de multă ketamină implică Departamentul de Poliție din Los Angeles (LAPD), Agenția americană pentru controlul drogurilor (DEA) și Serviciul american de inspecție poștală (USPIS), a confirmat marți LAPD.

La 28 octombrie 2023, primii respondenți l-au găsit pe Perry în cada cu hidromasaj de la casa sa din Pacific Palisades. Actorul a fost declarat mort la fața locului.

Un raport toxicologic a confirmat că acesta a murit din cauza efectelor acute ale ketaminei, care l-au făcut pe actor să se înece. Surse apropiate actorului au declarat că acesta urma o terapie de infuzie cu ketamină pentru a trata depresia și anxietatea.

Cu toate acestea, ultima sa terapie prin perfuzie a fost cu o săptămână și jumătate înainte de moartea sa. Medicul legist a observat că drogul din organismul lui Matthew nu putea proveni din acea terapie prin perfuzie, deoarece timpul de înjumătățire al ketaminei este de trei până la patru ore sau mai puțin.

Înecul, boala coronariană și efectele buprenorfinei au fost enumerate ca factori care au contribuit la decesul său, potrivit Biroului medicului legist din comitatul LA.

Autoritățile caută persoana care ar fi putut furniza o sursă secundară de droguri și dacă Perry a primit narcotice prin poștă, potrivit TMZ, care a dat prima știre. Autoritățile cred că acestea le-ar putea ajuta să dea de urma dealerului de ketamină al lui Perry. Până în prezent nu au fost efectuate arestări.

Inspectorii poștali federali își vor folosi, de asemenea, software-ul de urmărire, instrumentele de investigație legate de corespondență și expertiza în domeniu ca parte a investigației. În conformitate cu orientările USPIS, scrisorile și coletele de primă clasă nu pot fi percheziționate pentru droguri sau confiscate, deoarece sunt protejate în temeiul celui de-al patrulea amendament și nu pot fi percheziționate fără mandat.

Dependența de droguri a lui Perry a luat amploare în urma unui accident de jet ski în 1997, când a devenit dependent de Vicodin, un analgezic puternic pe bază de opioide. De-a lungul vieții sale, actorul a declarat că a cheltuit 9 milioane de dolari în căutarea sobrietății, a participat la 6.000 de întâlniri AA și a intrat la dezintoxicare de 15 ori în total, a scris el în memoriile sale din 2022 Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing.

În 2021, el a spus că și-a depășit dependența.

Citește și