• Dorin Dumitran a fost invitatul lui Marius Tucă, în emisiunea „Marius Tucă Show”.
  • Dorin Dumitran: „Este o mare diferență între a declara și a mărturisi. Declarațiile sunt simple. Mărturisirile au în spate trebuința de pedeapsă”.
  • Dorin Dumitran: „Eram curios dacă punctul de vedere FBI coincidea cu al meu. Era în oglindă”.

„A descris modul în care a chinuit-o pe Luiza. Are un scris destul de dificil de urmărit. Mi s-a gâtuit vocea. Am chemat doi colegi de la operațiuni speciale să intre în cameră ca să pot să mă liniștesc”, a spus Dorin Dumitran, profilerul lui Gheorghe Dincă.

„Am părăsit camera din cauza detaliilor olfactive, revolta victimelor, ritmul zilnic de activitate sexuală, în referire mai ales la Luiza. Am citit multe. Dar m-am oprit ca să pot continua”, a spus Dorin Dumitran.

Dorin Dumitran: „A scris 33 de pagini despre cum le-a chinuit pe cele două fete”

Pe 8 noiembrie a venit cu detalii despre Alexandra. A scris 33 de pagini despre cele două fete.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Este o mare diferență între a declara și a mărturisi. Declarațiile sunt simple. Mărturisirile au în spate trebuința de pedeapsă. Această trebuință de pedeaspă, adică necesitatea ca el să sufere pentru ce a făcut, s-a manifestat la el sporadic, dar foarte interesant.

Profilul criminalului cu sânge rece care comite fapta în stare crepusculare. Este o tulburare calitativă. Ce se întâmplă cu comportamentul după corespunde exact cu ceea ce a făcut el. Nici el nu-și explică aceste comutări subite.

O altă trăsătură de personalitate este a sadismului confirmat clinic”, a explicat Dorin Dumitran.

Ce a spus FBI despre acest caz

„Când a fost solicitat FBI am refuzat să-i însoțesc. Au considerat că este foarte ok modul în care am gândit. Eram curios dacă punctul lor de vedere coincidea cu al meu. Raportul FBI l-am citit după ce am întocmit rechizitoriul. Și era în oglindă cu al meu”, a spus Dorin Dumitran.