• Nasraoui a fost transportat la spital în stare gravă, dar stabilă, potrivit unor surse oficiale citate de ziarul La Vanguardia.
  • Deși au fost efectuate unele arestări în legătură cu incidentul, poliția locală nu a oferit detalii suplimentare.
  • Lamine Yamal, în vârstă de 17 ani, este cel mai tânăr jucător spaniol din toate timpurile.

Tatăl lui Lamine Yamal, fotbalistul spaniol în vârstă de 17 ani, ar fi fost înjunghiat de mai multe ori, scrie SkyNews.

Mounir Nasraoui a fost transportat la spital după ce a fost atacat într-o parcare din Mataro, în apropiere de Barcelona, relatează ziarul spaniol La Vanguardia. Starea sa ar fi gravă, dar stabilă, a declarat ziarul, citând surse oficiale, dar anonime. Au fost efectuate unele arestări, a adăugat ziarul, fără a oferi detalii suplimentare.

Un raport ulterior pe site-ul sportiv Relevo, citând, de asemenea, surse oficiale, a declarat că Nasraoui a fost externat din spital. Poliția locală nu a răspuns imediat la o cerere de comentarii.

Recomandări

ATAC ASUPRA HEZBOLLAH
PLANUL LUI ZELENSKI
BOICOT ÎN UE
BACK TO OFFICE
SPRIJIN PENTRU GALAȚI
P. DIDDY E ARESTAT

Yamal – cel mai tânăr jucător spaniol din toate timpurile – a făcut parte din echipa Euro 24 care a învins Anglia în finala de la Berlin de luna trecută, aripa dreaptă stabilind primul gol al lui Nico Williams.

Mataro, orașul în care Yamal și-a petrecut primii ani din copilărie, a sărbătorit în urma victoriei, fanii aliniindu-se pe străzi. La doar câteva minute după ce echipa sa a câștigat trofeul, Yamal a fost desemnat tânărul jucător al turneului.

El a fost, de asemenea, cel mai tânăr jucător care a participat vreodată la un Campionat European. Au apărut fotografii care îl arată pe Lionel Messi ținându-l în brațe când era bebeluș.

Citește și