• Paula Abdul l-a acuzat pe fostul producător al emisiunii American Idol, Nigel Lythgoe, că a agresat-o sexual la începutul anilor 2000.
  • Procesul depus vineri la Los Angeles îl acuză, de asemenea, pe Lythgoe că a agresat-o sexual pe Abdul după ce aceasta a părăsit American Idol.
  • Înainte de American Idol și So You Think You Can Dance, la care Lythgoe a fost jurat timp de 16 sezoane, el a fost producător la emisiunea britanică Pop Idol.

Paula Abdul l-a acuzat pe fostul producător al emisiunii American Idol, Nigel Lythgoe, că a agresat-o sexual la începutul anilor 2000, când era jurat la reality show-ul concurs, potrivit unui nou proces.

Procesul depus vineri la Los Angeles îl acuză, de asemenea, pe Lythgoe că a agresat-o sexual pe Abdul după ce aceasta a părăsit American Idol și a devenit jurat la celălalt show concurs al lui Lythgoe, So You Think You Can Dance.

Într-o declarație de sâmbătă, avocatul lui Abdul, Douglas Johnson, a felicitat-o pe cântăreață și dansatoare pentru că a vorbit public, scrie AP.

Recomandări

TRUMP ADMIRĂ LOIALITATEA!
WHO'S YOUR MOMMY NOW?
KAMALA CONTRA TRUMP
ROMÂNIA NU MERGE BLANĂ
FĂRĂ RĂSPUNS
CINE A SABOTAT ISRAELUL?

A fost, în mod clar, o decizie dificilă de luat, dar doamna Abdul știe că se află în locul multor alți supraviețuitori aflați în situații similare și este hotărâtă să vadă că se face dreptate, a declarat Johnson.

În proces se afirmă că Abdul a tăcut ani de zile despre presupusele agresiuni de teama represaliilor din partea unuia dintre cei mai cunoscuți producători de emisiuni de concursuri de televiziune”.

Înainte de American Idol și So You Think You Can Dance, la care Lythgoe a fost jurat timp de 16 sezoane, el a fost producător la emisiunea britanică Pop Idol, care a devenit o franciză globală care include și iterația americană cu Abdul în rolul principal.

Citește și