• Andrew Tate și fratele său, Tristan, sunt acuzați de viol, trafic de persoane și exploatarea sexuală a femeilor.
  • Patru femei din Marea Britanie îl acuză pe Andrew Tate de viol și agresiuni fizice grave comise între 2013-2016, când locuia în Regatul Unit.
  • Andrew Tate este cunoscut pentru opiniile sale misogine și a fost interzis anterior de pe platformele de social media.

Andrew Tate aștepta deja să fie judecat pentru viol și trafic de persoane, dar ar putea acum să se confrunte cu acuzații suplimentare de sex cu minori și trafic de minori, precum și de spălare de bani și tentativă de influențare a martorilor, spun procurorii, conform BBC.

Andrew Tate și fratele său Tristan, care sunt urmăriți masiv pe rețelele de socializare, au negat toate acuzațiile care li s-au adus anterior.

Ei au fost reținuți pentru prima dată în România în decembrie 2022, apoi au fost eliberați din arest la domiciliu în august 2023. Potrivit unui comunicat al DIICOT, parchetul special al Direcției de Combatere a Criminalității Organizate din România, patru locuințe au fost percheziționate miercuri dimineață în Capitală și în județul Ilfov.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Într-un aparent răspuns la percheziție, influencerul a postat pe X (fostul Twitter): „The Matrix este real. Și au o carte de joc încercată și adevărată. Calomnia este instrumentul lor numărul unu, iar procesul este pedeapsa. Dar, din păcate pentru ei, binele câștigă întotdeauna în cele din urmă.”

Andrew Tate este un misogin autodescris și a fost interzis anterior de pe platformele de social media pentru exprimarea unor opinii misogine.

El a afirmat în repetate rânduri că procurorii români nu au nicio dovadă împotriva sa și că există o conspirație pentru a-l reduce la tăcere.

Frații Tate, foști kickboxeri care au dublă cetățenie, britanică și americană, sunt acuzați de exploatarea femeilor prin intermediul unei afaceri cu conținut pentru adulți, despre care procurorii susțin că a funcționat ca un grup infracțional.

Doi asociați români de sex feminin au fost, de asemenea, numiți alături de frați într-un rechizitoriu publicat în iunie anul trecut, fiind identificate șapte presupuse victime.

Cei doi influenceri sunt, de asemenea, căutați în Regatul Unit în legătură cu infracțiuni sexuale separate și fără legătură care ar fi fost comise acolo.

Citește și