Principalul suspect în cazul uciderii interlopului Emi Pian este audiat

Un bărbat a murit la puțin timp după ce a fost imobilizat de poliţişti pentru că se comporta agresiv Sursă foto: Profimedia
  • Principalul suspect în cazul uciderii interlopului Emi Pian este audiat, vineri dimineaţa, la Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei.
  • Edi Pian, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis, în noaptea de luni spre marţi.
  • El a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane, în Sectorul 6 al Capitalei.

Principalul suspect în cazul uciderii interlopului Emi Pian este audiat, vineri dimineaţa, la Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din anchetă.

Edi Pian, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis, în noaptea de luni spre marţi, după ce a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane, în Sectorul 6 al Capitalei.

În acest caz, oamenii legii au făcut mai multe razii.

Florin Mototolea, zis „Edi Pian”, a fost eliberat din Penitenciarul Rahova în luna septembrie, anul trecut, fiind aşteptat la poarta închisorii cu lăutari, artificii şi şampanie.

Emi Pian le-a transmis, atunci, cunoscuţilor că s-a întors mai puternic din închisoare. „Rana m-a întărit mai rău decât eram vreodată. Nu cu altceva. Caracterul mai puternic şi poftă de viaţă până la 100 de ani”, a spus Emi Pian, când a fost eliberat.