• Prințul Harry a câștigat un proces de confidențialitate împotriva Mirror Group.
  • Harry a apărut într-un documentar care detaliază metodele ilegale folosite de jurnaliști pentru a accesa mesageria vocală a celebrităților.
  • Acum este implicat în litigii împotriva altor publicații, inclusiv Daily Mail și The Sun.

Prințul Harry a scos la iveală durerea și furia pe care încă le simte în legătură cu scandalul hacking-ului telefonic, dând vina pe presa tabloidă pentru ruptura actuală din Familia Regală, scrie The Independent.

Ducele de Sussex a apărut într-un documentar exploziv în care sunt descrise metodele grave și ilegale folosite de unii jurnaliști pentru a avea acces la mesageria vocală a unor celebrități și personalități publice.

Rupând tăcerea cu privire la procesul său de succes împotriva presei tabloide, el a declarat pentru ITV că hotărârea sa de a lupta a fost o „piesă centrală” în ruptura dintre el și familia sa.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Harry a spus: „Da, cu siguranță că este o piesă centrală pentru ea. Dar, știi, este o întrebare greu de răspuns pentru că orice spun despre familia mea duce la un torent de abuzuri din partea presei”.

„Am spus foarte clar că este ceva ce trebuie făcut. Ar fi frumos dacă, știți, am face-o ca o familie. ”

Harry a câștigat procesul de confidențialitate împotriva ziarelor Mirror Group în decembrie anul trecut, după ce un judecător de la Înalta Curte a decis că propriul său telefon a fost piratat. Prințul Harry este implicat în procese împotriva editorilor Daily Mail și The Sun.

Citește și