Sean „Diddy” Combs are 120 de noi acuzații de agresiune sexuală. Avocatul a dezvăluit că cea mai tânără victimă avea doar 9 ani

Sean „Diddy” Combs se confruntă cu 120 de noi acuzații de agresiune sexuală într-o serie de procese civile care urmează să fie depuse, conform NBC News.

În cadrul unei conferințe de presă care a avut loc marți, avocatul Tony Buzbee din Texas a declarat că reprezintă 120 de acuzatori cu acuzații împotriva lui Diddy, care au avut loc în urmă cu peste 20 de ani.

Ce va ieși la lumină din întunericul Hollywood-ului?

Îi vom demasca pe facilitatorii care au permis acest comportament în spatele ușilor închise. Vom urmări această chestiune indiferent pe cine implică dovezile”, a declarat Buzbee în timpul conferinței de presă.

Mulți oameni puternici … multe secrete murdare”, a spus avocatul despre acuzații. El a adăugat că echipa sa a „colectat fotografii, înregistrări video, mesaje”.

Buzbee a adăugat că acuzațiile vor include: „agresiune sexuală violentă sau viol, sex facilitat cu o substanță controlată, difuzarea de înregistrări video, abuz sexual asupra minorilor”.

Este deja o listă lungă, dar, din cauza naturii acestui caz, ne vom asigura a-l naibii de bine că avem dreptate înainte de a face asta”, a continuat Buzbee. „Aceste nume vă vor șoca”.

Buzbee a declarat că mai mult de 3.000 de persoane au venit la biroul său cu acuzații împotriva lui Combs și că intenționează să înceapă să depună acțiuni în justiție în diferite state în următoarele 30 de zile. El a adăugat că îi va numi pe ceilalți inculpați la o dată ulterioară.

Printre acest nou grup de acuzatori, a spus Buzbee, 62 % se identifică ca fiind afro-americani și provin din peste 25 de state, majoritatea din New York, California, Georgia și Florida.

Dezvăluiri șocante

Buzbee a declarat că 25 dintre acuzatori erau minori la momentul incidentelor, care au avut loc încă din 1991. Buzbee a declarat că evenimentele au avut loc la petreceri organizate de Combs, precum și la audiții pentru persoane care sperau să „pătrundă în industrie”.

Conform TMZ, avocatul Tony Buzbee a dezvăluit că cea mai tânără presupusă victimă avea doar 9 ani la momentul incidentului. 

Combs se află în prezent în detenție la Centrul Metropolitan de Detenție din Brooklyn, New York, după ce procurorii l-au acuzat de trafic de persoane, racket și transport în scopul prostituției. Echipa sa juridică a depus recent documentele pentru a contesta decizia de refuz a eliberării pe cauțiune.

Aceste noi acuzații vin după ce fosta iubită a lui Combs, Cassandra „Cassie” Ventura, a intentat un proces civil împotriva sa anul trecut, acuzându-l de agresiune și trafic de persoane. Combs a negat acuzațiile, dar a ajuns la o înțelegere cu Ventura pentru o sumă nedivulgată.

Exit mobile version