Sean „Diddy” Combs este acuzat de drogare și hărțuire sexuală, într-un nou proces, la New York

Magnatul hip-hop Sean „Diddy” Combs a fost acuzat de drogarea și agresarea sexuală a unei femei într-un alt proces intentat în New York, scrie BBC.

Cel de-al 12-lea și ultimul acuzator susține că, după ce a rămas însărcinată, a fost hărțuită de unul dintre asociații săi să avorteze și ulterior a pierdut sarcina.

Dl Combs a fost arestat săptămâna trecută și se află în prezent în arest federal, fiind acuzat de șantaj și trafic sexual.

El continuă să nege toate acuzațiile de infracțiuni. BBC l-a contactat pe avocatul dlui Combs, Marc Agnifilo, pentru a comenta ultimul proces civil.

În ultimul proces, intentat împotriva sa în New York, o femeie denumită Jane Doe descrie abuzuri fizice și sexuale repetate de-a lungul unei perioade de patru ani, începând cu sfârșitul anului 2020.

Ea spune că l-a întâlnit pentru prima dată pe rapper, care i-a plătit călătoria, într-o „locație din străinătate” și că cei doi au început să se vadă „în mod regulat” după aceea, potrivit procesului.

În plângerea sa, femeia susține că a fost drogată de dl Combs, care ar fi întreținut apoi acte sexuale cu ea fără consimțământul ei, în timp ce era inconștientă.

Întâlnirile sexuale au fost filmate de dl Combs fără permisiunea femeii și aceasta a fost presată de el să întrețină relații sexuale în grup cu alte persoane, susține documentul juridic.

Exit mobile version