• Sean „Diddy” Combs și-a cerut scuze pentru că a atacat-o pe fosta sa iubită Cassandra „Cassie” Ventura.
  • „Am fost dezgustat când am făcut-o. Am fost dezgustat. Sunt dezgustat și acum”.
  • Locuințele sale din Los Angeles și Miami, Florida, au fost percheziționate luna trecută în cadrul unei anchete federale privind traficul de persoane.

Sean „Diddy” Combs și-a cerut scuze pentru că a atacat-o pe fosta sa iubită Cassandra „Cassie” Ventura, după ce imaginile surprinse de camerele de supraveghere îl arată cum o lovește și o împinge pe holul unui hotel în 2016, conform BBC.

Vorbind într-o înregistrare video postată pe pagina sa de Instagram, rapperul a spus că își asumă întreaga responsabilitate pentru acțiunile sale „impardonabile” din clipul difuzat de CNN la începutul acestei săptămâni.

„Am fost dezgustat când am făcut-o. Am fost dezgustat. Sunt dezgustat și acum”, a spus el în declarația sa. „Am mers și am căutat ajutor profesional. M-am apucat să merg la terapie, să merg la dezintoxicare. A trebuit să îi cer lui Dumnezeu mila și harul său. Îmi pare atât de rău”.

Recomandări

OFICIAL LA NATO
VON DER LEYEN, APROBATĂ PENTRU CONDUCERE
UN BAN DAI ȘI STAI ÎN RAI
AU SUBIECTE DE DISCUȚIE
GLUTEN FREE, CAKE FOR ME!
COALIȚIA MUTĂ VINERI NEGOCIERILE

Dar avocații cântăreței, modelului și actriței Ventura au declarat pentru CBS News, partenerul american al BBC, că noua declarație a lui Diddy „se referă mai mult la el însuși decât la mulți oameni pe care i-a rănit”.

„Când Cassie și multe alte femei au ieșit în față, el a negat totul și a sugerat că victimele sale căutau o zi de plată”, a declarat avocata Meredith Firetog. „Faptul că a fost nevoit să își «ceară scuze» doar după ce s-a dovedit că negațiile sale repetate erau false arată disperarea sa patetică și nimeni nu va fi influențat de cuvintele sale nesincere”.

Imaginile publicate de CNN arată un bărbat pe care radiodifuzorul l-a identificat ca fiind Combs împingând-o pe Ventura și lovind-o cu piciorul în timp ce aceasta se afla la pământ. Ulterior, el încearcă să o tragă de cămașă și să arunce cu un obiect în ea.

Potrivit CNN, filmarea a fost făcută la hotelul InterContinental din Century City, Los Angeles, care a fost închis în prezent. Până acum, Diddy nu a comentat videoclipul.

Într-o declarație anterioară, avocații lui Ventura au spus „Videoclipul sfâșietor nu a făcut decât să confirme și mai mult comportamentul deranjant și prădător al domnului Combs”.

Biroul procurorului districtual din Los Angeles a declarat vineri că presupusa agresiune surprinsă în video ar putea fi prea veche pentru a fi urmărită penal.

Cei doi începuseră o relație după ce s-au cunoscut când ea avea 19 ani, iar el 37 de ani. În noiembrie anul trecut, Cassie Ventura a soluționat un proces împotriva lui Combs – în care l-a acuzat de viol și trafic sexual timp de un deceniu – pentru o sumă nedezvăluită.

Avocatul domnului Combs, Benjamin Brafman, a declarat la acea vreme că înțelegerea nu a fost „în niciun caz o recunoaștere a unei greșeli”. De atunci, alte câteva femei au intentat procese în care îl acuză pe rapper de abuz sexual și fizic.

Locuințele sale din Los Angeles și Miami, Florida, au fost percheziționate luna trecută în cadrul unei anchete federale privind traficul de persoane.

Citește și