• Fiul lui Jesurún este acuzat că a împins o funcționară și că a lovit un director de securitate.
  • Incidentul a avut loc imediat după terminarea meciului de fotbal, în care Columbia a pierdut în fața Argentinei cu 0-1 în prelungiri.
  • Acuzațiile se referă la agresiunea împotriva unui oficial sau a unui angajat, inclusiv împingerea și lovituri.

Șeful federației columbiene de fotbal, Ramón Jesurún, și fiul său au fost arestați, în urma unei încăierări care a avut loc duminică, la finala Copa America de la Miami, scrie BBC.

Jesurún, în vârstă de 71 de ani, și Ramón Jamil Jesurún, în vârstă de 43 de ani, au fost reținuți sub acuzația de agresiune împotriva unui oficial sau a unui angajat, a declarat Departamentul de Poliție Miami-Dade.

Acuzațiile se referă la încăierarea de pe stadion după ce Columbia a pierdut în fața Argentinei cu 0-1 în prelungiri. Nici Jesurún, nici fiul său nu au comentat public această problemă.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Într-o declarație trimisă BBC, Departamentul de Poliție Miami-Dade a declarat că incidentul a avut loc imediat după terminarea meciului de fotbal pe stadionul Hard Rock din sud-estul SUA.

Domnul Jesurún și fiul său „se îndreptau spre intrarea pe teren”, a declarat acesta, dar au devenit „furioși și au început să strige” la unul dintre ofițerii de securitate, care a fost instruit de conducerea sa să întârzie temporar oamenii să meargă mai departe.

Jesurún l-a împins apoi pe ofițer, în timp ce fiul său l-a apucat de gât pe ofițer și l-a tras la pământ, lovindu-l cu piciorul în cap. De asemenea, fiul lui Jesurún a împins o funcționară care a încercat să îl ajute, a declarat poliția. Aceasta a adăugat că cei doi bărbați au lovit, de asemenea, un director de securitate.

Se crede că Jesurún, fiul său și alți membri ai familiei au încercat să intre pe teren pentru a lua parte la ceremonia de premiere.

Citește și