• Simon Baker, în vârstă de 55 de ani, a pledat vinovat pentru o acuzație de conducere sub influența alcoolului.
  • Baker este cunoscut pentru rolurile sale din seriale australiene clasice precum Home and Away, Devil Wears Prada și The Mentalist.
  • Baker urmează să se prezinte din nou la Tribunalul Mullumbimby pe 11 septembrie, unde va fi condamnat.

Actorul și regizorul australian Simon Baker a pledat vinovat de conducere sub influența alcoolului în fața unui tribunal din New South Wales (NSW), scrie BBC.

Baker a fost prins în stare de ebrietate la volan pe un drum din apropierea casei sale din regiunea Byron Bay, în primele ore ale zilei de 20 iulie.

El a fost scutit de a se prezenta miercuri la Mullumbimby Court House, dar documentele judiciare arată că bărbatul în vârstă de 55 de ani a recunoscut o singură acuzație de conducere sub influența alcoolului, prima sa infracțiune de acest fel.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Baker a jucat în Home and Away, Devil Wears Prada și a fost nominalizat la premiile Emmy și Globul de Aur pentru rolul său principal din serialul american de crimă The Mentalist. El a crescut în nordul statului NSW și a jucat în seriale australiene clasice precum Heartbreak High și A Country Practice.

A câștigat premiul pentru cel mai bun nou talent la Logies – cele mai importante premii de televiziune din Australia – în 1993, dar curând s-a mutat în SUA, unde a obținut un rol în filmul L.A. Confidential, câștigător al premiului Oscar.

După două decenii la Hollywood, pentru care a primit o stea pe Walk of Fame, Baker s-a întors la filmul și televiziunea australiană, fiind pasionat atât de regie, cât și de actorie.

Cel mai recent a fost nominalizat la premiul Logies pentru cel mai bun actor principal pentru rolul său din serialul de succes Netflix, Boy Swallows Universe.

El urmează să apară din nou la Tribunalul Mullumbimby pe 11 septembrie, unde urmează să fie condamnat.

Citește și