• Rapperul american Travis Scott ar fi fost arestat în Paris, la hotelul George V, pe 9 august, după o presupusă altercație în care se spune că era în stare de ebrietate.
  • Scott urmează să apară în instanță în septembrie pentru un incident separat din Miami, în care a fost implicat într-o altercație pe un iaht, acuzația de intoxicație dezordonată fiind între timp retrasă.
  • Rapperul ar fi fost, de asemenea, implicat într-un incident în timpul Festivalului de Film de la Cannes, unde ar fi avut o altercație cu AE Edwards, prieten al lui Tyga.

Rapperul american Travis Scott ar fi fost arestat în Paris, Franța, scrie Daily Record.

Muzicianul în vârstă de 33 de ani ar fi fost luat în custodie vineri, 9 august, în urma unei agitații la hotelul George V din capitala Franței.

Rapoartele sugerează că între cei doi a izbucnit o încăierare în primele ore ale zilei de vineri, revista franceză Valeurs susținând că rapperul era în stare de ebrietate. Acest presupus incident a avut loc după ce Scott a fost văzut joi seara bucurându-se de Jocurile Olimpice din oraș, relatează Mirror.

Recomandări

IDF BOMBARDEAZĂ
HARRY POTTER E INTERZIS
ZILELE BUCUREȘTIULUI
CE FACI ÎN WEEKEND?
SE SCHIMBĂ LEGEA
TÎLVĂR SCHIMBĂ STRATEGIA

Cântărețul piesei „Sicko Mode” a fost fotografiat susținând cu pasiune semifinala de baschet masculin a echipei SUA împotriva Serbiei.

La începutul acestei săptămâni, s-a raportat că Scott urmează să apară în fața instanței în septembrie în legătură cu un incident separat din Miami. În iunie, cântărețul a fost implicat într-o altercație pe iaht.

Deși acuzația sa pentru intoxicație dezordonată în timpul acelui incident a fost retrasă, Scott se confruntă încă cu o acuzație de încălcare a proprietății.

În urma incidentului din iunie, fostul iubit al lui Kylie Jenner a fost inițial reținut la Centrul Corecțional Turner Guilford Knight, după ce a fost arestat pentru că a provocat o „tulburare” pe o barcă charter din portul Miami Beach.

La momentul respectiv, ofițerii Departamentului de Poliție din Miami Beach au declarat că acesta era „beat, provocând tulburări, și i s-a cerut să plece de mai multe ori”.

Scott, al cărui nume real este Jacques Bermon Webster, a fost eliberat pe o cauțiune de 650 de dolari. Aceasta a fost calculată ca fiind 500 de dolari pentru încălcarea proprietății și 150 de dolari, pentru intoxicație turbulentă.

Atunci când poza sa a fost făcută publică, acesta părea vizibil obosit. De asemenea, de atunci au fost publicate înregistrări video ale incidentului.

TMZ raportează că procurorii au respins oficial acuzația de intoxicație dezordonată împotriva sa la o audiere din Miami, joi, la care Scott nu a participat.

În plus față de aceste presupuse confruntări, Scott ar fi fost implicat într-un alt incident în timpul Festivalului de Film de la Cannes. Se spune că tensiunile ar fi escaladat în apropierea cabinei DJ-ului la o petrecere găzduită de Richie Akiva.

Rapoartele din mai sugerează că Scott și prietenul său, Southside, au avut o altercație cu AE Edwards, un prieten de-al lui Tyga, care este fostul iubit al lui Kylie Jenner.

Citește și