• Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky, a intervenit într-o confruntare în care un fost condamnat a ținut ostatici 13 oameni într-un autobuz.
  • Condiția fostului condamnat pentru eliberarea a trei ostatici a fost ca președintele să posteze pe Twitter un mesaj pentru oameni: să priveacă filmul Earthlings, din 2005.
  • Confruntarea s-a încheiat după ore de tensiune și negocieri, în care au fost implicate și trupe ale Serviciului de Securitate al Ucrainei, specializate în combaterea terorismului.
  • Ministrul de Interne: „Îl așteaptă ani buni de închisoare”.

Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky, a intervenit într-o confruntare în care au fost luați 13 ostatici, în Lutsk, relatează BBC.

Președintele a reușit să pună punct confruntării cu o postare pe Twitter în care îi îndemna pe oameni să urmărească filmul Earthlings.

„Toată lumea ar trebui să urmărească filmul Earthlings din 2005”, a scris Zelensky pe Twitter.

Recomandări

CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ
SCADE INTERESUL PENTRU VISION PRO
P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA

Se pare că aceasta ar fi fost una dintre condițiile bărbatului care ținea ostatici 13 oameni dintr-un autobuz, în Lutsk, pentru că imediat după postarea președintelui, 3 dintre cei 13 ostatici au fost eliberați.

Atacul s-a încheiat după ore de tensiune și negocieri în care trupele Serviciului de Securitate al Ucrainei, specializate în combaterea terorismului, au fost în alertă și au încercuit autobuzul cu ostatici.

Ministrul de Interne al Ucrainei a declarat că „Îl așteaptă ani buni de închisoare”.

Bărbatul se numește Maksym Kryvosh, are 44 de ani și a mai fost condamnat în trecut.