• Familia din Texas spune că se mută pentru a o proteja pe „Elsa” de legile anti-LGBTQ.
  • Elsa și-a ghidat părinții prin călătoria ei de gen, cerând să poarte rochii, să-și schimbe numele și să fie numită „fiică” de către aceștia.
  • Walt Disney World va găzdui cea mai mare conferință LGBTQ+ din lume în septembrie și din nou în 2024.

ABC News, o companie deținută de Disney, a prezentat un cuplu din Texas care susțin că, copilul lor a devenit transsexual la vârsta de 3 ani, relatează Fox News. „Când avea 3 ani, într-o zi, mi-a spus: Sunt fată”, declară unul din părinții Elsei. De Ziua Națională a Fiicelor „ea a spus: Pot să fiu fiica ta? – ceea ce m-a făcut să plâng”, a declarat mama, care s-a numit „Susan” pentru poveste, pentru ABC News.

Copilul are acum 7 ani și în piesa i se spunea Elsa, un personaj din filmul Disney „Frozen”. Părinții ei „au cerut să fie menționată printr-un pseudonim din motive de siguranță” pentru copilul lor. Aceștia o descriu ca fiind înțeleaptă dincolo de anii ei. Ea a spus că este o fată de la o vârstă fragedă și și-a ghidat părinții prin călătoria ei de gen – cerând să poarte rochii, să-și schimbe numele și să fie numită „fiică” de către aceștia.

Mai multe familii se mută pentru a-și proteja copii

ABC News a relatat despre o altă familie care spune că se mută din Texas în Colorado pentru a-și proteja „adolescentul neconform de gen”. „Nu se simțea ca stresul normal al adolescenților, în Texas”, a spus Jamie într-un interviu pentru ABC News. „Știind că guvernatorul tău și oficialii de vârf din statul tău, literalmente, nu vor să existe. S-a simțit foarte genocid acolo”.

Recomandări

AVEM DATELE ALEGERILOR!
TRUMP VS. BIDEN, CINE ARE DREPTATE?
CE SE ALEGE DE UK
AZI ÎNCEPE NEVERSEA
AZI SĂRBĂTOREȘTI ZIUA INDEPENDENȚEI SUA
BRIDGERTON E IARĂȘI ÎN TOP

Povestea a inclus puține opinii divergente împotriva părinților care solicită tratament medical și chiar operații genitale pentru copiii lor. Referindu-se la parlamentarii conservatori, Elsa a riscat și a declarat că „îi las să mă rănească”, în loc să se mute într-un alt stat,

Senatorul de stat Bob Hall, a spus că protejarea copiilor este ceea ce trebuie făcut

„Protejăm copiii împotriva multor lucruri. Nu îi lăsăm să fumeze. Nu îi lăsăm să bea. Nu îi lăsăm să cumpere cărți de loterie… Și așa că facem ceea ce trebuie”, a spus Hall. Disney, care deține ABC News, s-a certat în special cu guvernatorul Floridei Ron DeSantis și cu grupurile de părinți în legătură cu sprijinul acordat narațiunilor LGBTQ în programele sale de televiziune.

Walt Disney World va găzdui cea mai mare conferință LGBTQ+ din lume în septembrie și din nou în 2024, o decizie care a fost luată în 2019, pe fondul criticilor guvernatorului Florida Ron DeSantis, care a vizat compania în ultimele luni.

La rândul său, DeSantis a respins Disney, respingând un proces împotriva lui intentat de compania Walt Disney și spunând că va continua să încerce să stăpânească puterea Disney în Florida, reluând controlul asupra terenurilor folosite de stațiunea Disney World.

Citește și: