Un bărbat care avea Covid s-a dat drept soţia lui pentru a călători cu avionul

09 January 2021, Indonesia, Tangerang: A person walks in front of a monitor at Soekarno-Hatta International Airport that reads "Posko Crisis Center Sriwijaya Air SJ 182" after the disappearance of a passenger plane. The passenger plane, a Boeing 737-500, operated by Indonesia's Sriwijaya Air with 62 people on board disappeared from radar after taking off from Jakarta, according to officials. Photo: Donal Husni/ZUMA Wire/dpa

Un bărbat din Indonezia, care avea coronavirus, s-a îmbărcat pentru un zbor intern deghizat în soţia lui, având o carte de identitate falsă şi un test PCR fals, relatează ABC News.

Bărbatul a fost descoperit rapid de poliţie, după ce a fost văzut în timp ce se schimba în toaleta avionului.

„A cumpărat un bilet de avion pe numele soţiei sale şi a venit cu cartea ei de identitate, rezultatul de la un test PCR şi cardul de vaccinare al soţiei. Toate documentele erau ale soţiei”, a declarat un poliţist, după ce l-a arestat pe bărbat la aterizare.

Poliţia i-a făcut şi un test pentru coronavirus, care s-a întors pozitiv. În acest moment, bărbatul este în autoizolare la domiciliu, însă ancheta poliţiei va continua.

Indonezia a înregistrat 33.772 de cazuri confirmate noi și 1.383 de decese în ultimele 24 de ore. Numărul total de cazuri raportate este de 2,9 milioane, cu 77.583 de decese.

Exit mobile version