Un bărbat din Bucureşti, suspect de agresiune sexuală, a fost arestat preventiv. A apărut în mai multe reclame

barbat-arestat

În sectorul 5 al Capitalei un bărbat a fost arestat preventiv pentru viol şi tentavivă de viol. Pe stradă ori în scări de bloc, acesta ar fi agresat sexual mai multe femei. Agresiunile s-ar fi petrecut sub ameninţarea cuţitului.

Suspectul principal este un actor de 46 de ani care a apărut în mai multe clipuri comerciale pentru chipsuri, vinuri şi medicamente.

Iniţial a fost reţinut pentru 24 de ore, însă a fost aprobată de Judecătoria Sectorului 5 arestarea preventivă pentru 30 de zile cu începere de la data de 2 februarie 2021. S-a considerat nefondată cererea inculpatului pentru măsura preventivă a controlului judiciar, ori cea a arestului la domiciliu.

Prima plângere făcută către poliţie a fost pe 1 noiembrie, în jurul orei 23.30. poliţiştii Secţiei 18 au fost sesizaţi telefonic de un bărbat că prietena sa ce se deplasa către domiciliu a fost abordată de către un necunoscut. Femeia a fost împinsă între maşinile parcate şi violată sub ameninţarea unui obiect ascuţit.

A doua plângere din partea unei femei spune că pe 5 noiembrie, în jurul orei 21:30, a fost agresată fizic de un necunoscut şi sub ameninţarea unui siş acesta a încercat să o împingă pe un teren viran.

La o altă secţie de poliţie a fost sesizată de către o altă femei, la jumătatea lunii decembrie, o agresiune într-o scară de bloc din sectorul 4. Necunoscutul a intrat în lift cu aceasta şi tot sub ameninţarea cuţitului a încercat să întreţină raporturi sexuale.

Cazurile au fost preluate de către Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 5. Poliţia a suspectat pentru toate cazurile acelaşi bărbat. La domiciliul suspectului a fost pus în aplicare un mandat de percheziţie. Au fost identificate şi ridicate mai multe probe incriminatorii.

Exit mobile version