• Părinții îi cer și despăgubiri de aproximativ 650.000 de dolari.
  • Sanjeev și Sadhana Prasad au declarat că toate economiile pe care le aveau le-au investit în creșterea și în educarea fiului lor.
  • Avocatul cuplului susține că audierea petiției va avea loc pe data de 17 mai, în nordul Indiei.

Un cuplu din India și-a dat în judecată fiul, deoarece el și soția sa, căsătoriți de șase ani, încă nu au un copil. Mai mult decât atât, părinții îi cer și despăgubiri de aproximativ 650.000 de dolari.

Sanjeev și Sadhana Prasad au declarat că toate economiile pe care le aveau le-au investit în creșterea și în educarea fiului lor pilot, dar și în nunta fastuoasă pe care acesta a avut-o. Din cauza faptului că cei doi miri nu au încă un copil, părinții vor să își primească banii înapoi.

Fiul meu este căsătorit de șase ani, dar ei încă nu plănuiesc un copil. Cel puțin, dacă vom avea un nepot cu care să ne petrecem timpul, durerea noastră va deveni suportabilă”, a declarat respectivul cuplu indian, săptămâna trecută, în petiția depusă la un tribunal din Haridwar.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Cuplul susține că fiul lor, indirect, le-a creat mai multe probleme

„De asemenea, am fost nevoiți să luăm un împrumut pentru a ne construi casa și acum trecem prin multe greutăți financiare. Și, din punct de vedere mental, suntem destul de tulburați, pentru că trăim singur”, au continuat cei doi părinți, conform The Guardian.

În cei aproximativ 650.000 de dolari ceruți, aceștia spun că intră: școala pe care fiul lor a urmat-o în Statele Unite ale Americii, costurile nunții care a avut loc într-un hotel de cinci stele, o mașină de 80.000 de euro, dar și luna de miere de care cuplul a avut parte peste hotare.

Suma 65.000 de dolari a reprezentat costurile școlii de pilot în SUA, doar pentru ca, potrivit părinților, acesta să se întoarcă în India fără loc de muncă. Avocatul cuplului susține că audierea petiției va avea loc pe data de 17 mai, în nordul Indiei.