Mai mulţi jandarmi braşoveni au participat la o petrecere cu ocazia trecerii în rezervă a unui şef, fără respectarea normelor de protecţie anti-COVID. S-a constituit o comisie specială.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Am luat la cunoştinţă despre manifestarea care a avut loc în unitatea noastră. Astfel, în seara zilei de 28 februarie, la ieşirea din misiune, efective din cadrul unei subunităţi mobile, pe fondul trecerii în rezervă a şefului ierarhic, i-au adus acestuia mulţumiri pentru activitatea depusă în calitate de militar, fapt materializat prin aclamaţii şi urări. În ceea ce priveşte atitudinea cadrelor militare de a se manifesta fără respectarea măsurilor de protecţie individuală la nivelul unităţii noastre s-a stabilit o comisie pentru a verifica acest fapt şi pentru a se lua măsurile legale care se impun”, a transmis IJJ Braşov.

Întrebaţi de ce este nevoie de o comisie, jandarmii au spus că în imagini apar cadre militare.

În imagini apar angajaţii Grupării de Jandarmi Mobile Burebista Braşov, care-şi fac poze îngrămădiţi şi fără măşti de protecţie.

Ulterior, Jandarmeria Braşov a anunţat că s-au încălcat regulamentele interne şi urmează să se stabilească sancţiunile, „în funcţie de gradul de vinovăţie al fiecărui participant”.