Antreprenorii, dispuși să plătească vaccinarea angajaţilor: „Nu ar trebui totul cuantificat în bani, ei să fie în siguranță”

Epidemia și-a făcut simțită prezența peste tot. Ți-a dat viața peste cap și ți-a îngrădit libertatea. Iar multe business-uri se află cu un picior în groapă. Și-au oprit activitatea sau și-au restrâns-o. La o firma de construcţii au fost, de la începutul pandemiei, 6 cazuri de infectare cu SARS-CoV-2, dintr-un total de 35 de angajaţi. Gabriel Bănică, administratorul companiei spune că vaccinul este, cu adevărat, luminița de la capătul tunelului.

Gabriel Banică, administrator Skylux Construction: „Doresc să mă vaccinez. Şi eu şi familia mea abia aşteptăm să facem acest lucru. Ne dorim să ne recăpătăm viaţa de zi cu zi, să ne întâlnim cu prietenii, să putem să mergem în concedii, să muncim, să se ducă copiii la şcoală.”

Gabriel Bănică spune că e dispus să plătească vaccinarea angajaţilor, în momentul în care acest lucru va putea fi posibil.

Gabriel Banică, administrator Skylux Construction: „Lucrăm în sistem hibrid. O parte acasă, o parte la birou, nu putem să ne întâlnim. Din punct de vedere social mă aştept ca oamenii să revină la birou şi să fie un pic mai relaxaţi. Poţi să pierzi un angajat sau pe cineva drag. Deci nu ar trebui totul cuantificat în bani. În primul şi în primul rând ar trebui ca ei să fie în siguranţă şi de asta nu aş face neapărat un calcul al costului.”

Exit mobile version