• Michael Christiansen din Nebraska, a dat lovitura de 2 ori într-un an
  • La începutul lunii, a câștigat 100.000 dolari după ce a cumpărat un bilet „20X The Money Scratch ticket” – ridicându-și premiul pe 15 octombrie la sediul Loteriei Nebraska din Lincoln
  • Aceasta a fost a doua sa vizită la sediu, după ce în martie a câștigat 50.000 dolari printr-un bilet Money Clip Scratch

Șansele de a câștiga la loto – măcar o dată – sunt de la mici la inexistente, însă norocul acestui bărbat a întrecut limitele, câștigând de două ori la o distanță de câteva luni, relatează CNN.

Prima oară a câștigat 50.000 dolari în martie, iar recent, pe 15 octombrie, și-a ridicat cel de-al doilea premiu, de 100.000 dolari. Bărbatului nu i-a venit să creadă, conform declarațiilor acestuia pentru presă.

Întrebat ce va face cu banii, Christiansen a mărturisit că are câteva idei: vrea să-și construiască un nou garaj, iar restul banilor să-i pună deoparte, pentru când se va pensiona. Bărbatul a mărturisit și că fiica sa a decedat recent și plănuiește să cumpere casa în care aceasta a trăit.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Biletul care i-a adus câștigul aduce premii diverse: de la 10 dolari, la 100.000 dolari. Șansele de a câștiga 100.000 sunt de 1 la 80.000, conform Loteriei Nebraska. La fel și pentru biletul care i-a adus câștigul de 50.000 dolari în martie.