• 8 din 10 americani sunt prea obosiți ca să gătească după muncă.
  • Americanii au adormit în timp ce găteau din cauza oboselii.
  • Mâncarea sănătoasă e mai scumpă, de aceea preferă fast food.

Gătitul acasă nu mai are sare și piper! Ți se taie pofta de la prea multă muncă!

Dacă jobul îți mănâncă mai mult de jumătate din zi, când ajungi acasă timpul tău în bucătărie e limitat. O viață sănătoasă cu o dietă echilibrată e ca o provocare pentru americani. 8 din 10 spun că sunt prea obosiți să mai gătească atunci când își termină programul, arată un studiu făcut de Talker Research pe 2.000 de persoane.

Ceea ce e îngrijorător, peste 20% dintre respondenți spun că au adormit în timp ce găteau din cauza oboselii. Jumătate dintre americani se simt super ocupați în timpul săptămânii și 40% sunt la fel de stresați și în weekend. Luni e cea mai grea zi pentru gătit o cină acasă pentru 35%, urmată de miercuri și vineri pentru 30%.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Programele încărcate afectează și dieta – 40% recunosc că le dă peste cap dieta, iar 60% spun că programul aglomerat are un impact negativ asupra lor. Peste 70% vor să mânănce sănătos, dar se plâng de prețurile mari.

Și pentru că mâncarea nesănătoasă costă mai puțin, 40% dintre americani preferă să mânănce sendvișuri, 30% mânăncă produse semi-preparate și aproape 20% aleg varianta ușoară – mănâncă fast-food cel puțin o dată pe zi.

Citește și