• Crizantemele aduc prospețime în aranjamentele florale din această toamnă.
  • Boabele de măceș adaugă un strop de originalitate aranajamentelor florale.
  • Daliile completează paleta de culori a toamnei, cu nuanțele lor vibrante.

A venit toamna și ne gândim deja la florile care aduc culoare și căldură în casele noastre. Printre vedetele acestui sezon se numără crizantemele, dalii și tufănelele, perfecte pentru buchete bogate și pline de farmec. Dacă vrei un aranjament mai special, poți adăuga câteva ramuri de frunze colorate sau boabe de măceș. Așa, aduci în casă toată frumusețea toamnei!

Ce elemente neobișnuite adăugăm într-un buchet de toamnă?

„Diversitatea în această toamnă este mult mai mare pentru că și producția de flori din Olanda este mai mare. Noi avem foarte multe flori frumoase cu ar fi frunzele de stejar sau lisianthusul. Printre elementele neobișnuite întâlnite în ultimul timp se numără vopsirea frunzelor sau chiar a florilor pentru a le face puțin mai speciale. Ceea ce este mai neobișnuit este un mărăcine pe care îl folosim pe perioada toamnei.

Când vine vorba despre buget, prețul minim pentru un astfel de buchet mic spre mediu pornește de la 150 de lei. Pentru un buchet spectaculos nu există limită de buget”, a declarat Emi Boldea, designer floral, pentru Aleph News.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Citește și