• Marian Zancianu: O salată de sezon merge de minune cu păstrăv și brânză de capră.
  • Pentru un desert bun în această perioadă, se recomandă spuma de căpșuni.
  • M. Zancianu: Putem adăuga puțin mărar iar ca dressing putem folosi socată cu ulei de măsline și un păstrăv făcut la cuptor.

Ce mănânci azi? Salată de sezon, care merge de minune cu păstrăv și brânză de capră, asta îți recomandă Marian Zancianu, chef bucătar.

De ce ingrediente avem nevoie pentru acest meniu?

„Salata cu brânză de capră și roșii este foarte ușor de făcut. Putem adăuga puțin mărar iar ca dressing putem folosi socată cu ulei de măsline și un păstrăv făcut la cuptor.

Totodată, pentru un desert bun în această perioadă, se recomandă spuma de căpșuni. Este un desert răcoritor, foarte light și foarte ușor de făcut”, a declarat Marian Zancianu, chef bucătar, pentru Aleph News.

Recomandări

SUSPECTUL E ARESTAT
LARA NU VREA LA SENAT
SUA NU ÎNCHIDE GUVERNUL
ÎNCEP CONSULTĂRILE
UNDE MERGI LA BRUNCH
REVOLUȚIA AJUNGE ÎN CAPITALĂ

Citește și