Azi sărbătorești Ziua Internațională a Burgerului. Chef bucătar: „Oricine poate să compună burger-ul clasic. Ține totul de creativitatea fiecăruia”

Ce mănânci azi? Azi e Ziua Internațională a Burgerului. România este ţara cu cele mai multe comenzi de burgeri din regiunea Europei de Sud-Est. Peste 8 milioane în ultimul an. Potrivit unei platforme de food delivery, în România se comandă peste 15 burgeri pe minut. Ciprian Feghius, chef bucătar îți recomandă un burger de vită cu cartofi și cu salată.

Ce fel de burger ne recomanzi și cum îl preparăm?

„Eu recomand burger-ul de vită. Oricine poate să compună burger-ul clasic. Avem nevoie de carne de vită tocată, salată, roșii, murături, castraveți, maioneză și ketchup sau muștar. Putem să facem și diferite schimbări, putem aromatiza maioneza cu orice. Ține totul de creativitatea fiecăruia”, a declarat Ciprian Feghius, chef bucătar, pentru Aleph News.

Exit mobile version