• Liberty Vittert: Tehnologia A.I. ar putea avea mai multe consecințe negative decât beneficii.
  • Tehnologia A.I. îți crează partenera perfectă, de aceea bărbații nu vor să se căsătorească.
  • Educația și progresismul sunt principalele cauze pentru care generațiile X și Z sunt singuri.

Bărbații din generațiile X și Z preferă prietene virtuale în loc să-și caute partenere reale. Ei apelează la avatare cu A.I. pentru a scăpa de singurătate. Profesorul Liberty Vittert avertizează că acest lucru ar putea fi periculos pentru viitorul societății.

Acum un deceniu vedeam în filme cum bărbații singuri apelau la alinarea A.I. cu voce feminină, acum este o realitate, de când au apărut chatboții sau aplicațiile vocale. Mai nou a apărut și Cupid AI. Bărbații singuri pot sta de vorbă cu avatare feminine digitale. Pare o tehnologie inedită pentru bărbații singuri care sunt catalogați ca necreativi sau care sunt incapabili să comunice cu persoane de sex opus.

Profesorul Liberty Vittert avertizează că tehnologia A.I. ar putea avea mai multe repercusiuni negative decât beneficii. Aplicațiile îți creează partenera perfecă. Vorbește cu tine, te iubește, îți crează fanteziile erotice, de aceea bărbații nu vor să se căsătorească și să aibă copii, iar femeile tinere preferă bărbați mai învârstă. 63% dintre bărbații până în 30 de ani din SUA sunt singuri. O mare parte din ei devin misogini, iar alții intră în depresie, pentru că sunt catalogați ca fiind fătălăi, sau urâți, că nu-și acordă atenție igienei personale sau aspectului.

Recomandări

CÂT DE MULT DĂUNEAZĂ PLASTICUL?
COREEA DE NORD LANSEAZĂ RACHETE HIPERSONICE
CE ECHIPE MERG ÎN OPTIMI LA EURO?
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI GERSHKOVICH
MACRON A DIVIZAT ȚARA
ANCHETA LUI PERRY AJUNGE LA FINAL

Cauza principală este educația. Mulți copii cresc cu un singur părinte, din cauza creșterii ratei divorțurilor. Și acel singur părinte nu-i acordă destulă atenție pentru a-l învăța ce înseamnă comunicare, socializare, integrare în societate și relația cu sexul opus. O altă cauză este mass media și cinematografia care au scos pe bandă rulantă producții în care familia modernă este constant discreditată. Iar a treia ar fi situația economică. Creșterea unui copil în rândul categoriei de populație care au un job normal, să fie costisitoare. Astăzi o mare parte din tineri pun cariera și relaxarea pe primul loc. Consideră că nu sunt încă pregătiți pentru responsabilități sau pentru a întreține o familie. Apoi mișcările progresiste: feminismul, feminizarea bărbaților. Și lista continuă.

Citește și