„Chefi de mici”. Cum au reușit două antreprenoare să transforme arta culinară în joacă pentru copii

Două antreprenoare au deschis în pandemie o școală de gătit pentru copii. Au investit 160.000 de euro în proiect și spun că le merge de minune. Un astfel de curs pornește de la 200 de lei, iar vâsta minimă de înscriere este de 7 ani.

Astăzi am făcut un aluat care acum e la frigider. Și acum glazurăm 5 biscuiți. Până acum nu am mai glazurat. Mi se pare foarte amuzant și interesant. Exteriorul trebuie să fie cu un alb mai tare, iar interiorul cu un alb mai moale”, spune Aimee, una dintre participantele ca curs.

E vorba de educație culinară, de cultură gastronomică, despre dezvoltarea unor abilități de viață. Le dă foarte multă încredere în ei. Vor dobândi aceste abilități care poate le vor folosi ca profesie sau doar pe parcursul vieții”, a spus Nistrin Stoica, fondator Kids Chef Academy.

Într-o zi, noi recomandăm un număr de la 12 la 14 copii. Laboratoarele sunt mari, dar preferăm să aibă parte de distanțare, mai ales în această perioadă. Am plantat microplante, am făcut demo de sandvișuri”, a povestit Ramona Dincă, fondator Kids Chef Academy.

Exit mobile version