• Conducătorii auto pot apăsa un singur buton în interiorul mașinii lor pentru a-și dezgheța parbrizul în câteva secunde.
  • Driving Test Success nu este nici pe departe primul cont care indică acest truc ușor de dezghețare.
  • Un alt videoclip online de la Clear View Driving a spus că utilizatorii de drumuri ar trebui să folosească dezaburitorul înainte de a începe să conducă.

Pe măsură ce zilele se răcesc și nopțile devin și mai reci, mulți dintre noi se vor trezi și vor descoperi că parbrizul mașinii lor a înghețat complet, lăsându-ne sarcina de a sta în frig cu o racletă, încercând să îndepărtăm destulă gheață pentru a putea vedea pe unde mergem.

Dar, datorită unui sfat oferit de un expert în condus, nu trebuie să înduri frigul înainte de a pleca la serviciu, deoarece se pare că poți scăpa de gheață din interiorul mașinii în timp ce aceasta se încălzește.

Driving Test Success a distribuit un videoclip pe contul lor TikTok în care a explicat că poți elimina acoperirea de gheață prin simpla activare a ventilatorului de parbriz al mașinii tale, care va încălzi geamul din interior și va ajuta la topirea înghețului.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

În videoclipul companiei, aceștia au explicat: „Parbriz înghețat? Pornește temperatura la maxim. Pornește ventilatorul de parbriz față la maxim. Gheața va începe să se topească din cauza căldurii. Șterge excesul de apă și revino cu ventilatorul la normal.”

În timp ce sfatul ar putea părea evident pentru unii șoferi experimentați, mai multor comentatori ai clipului video care erau începători în ale șofatului nu le-a venit să creadă că nu au mai văzut acest truc până acum. Dar alții au fost mai puțin impresionați, deoarece un utilizator TikTok a evitat ideea, declarând: „Risipă de mai mult combustibil. Pur și simplu ieși afară și răzuiește-l, leneșule”.

Driving Test Success nu este nici pe departe primul cont care indică acest truc ușor de dezghețare, deoarece un alt videoclip online de la Clear View Driving a spus că utilizatorii de drumuri ar trebui să folosească dezaburitorul înainte de a începe să conducă.

„Acum nu folosiți ștergătoarele de parbriz sau spălătoarele de parbriz pentru că nu vă vor ajuta. Porniți sistemul de dezaburire din față și din spate. Dezaburitorul din spate încălzește și oglinzile laterale la majoritatea mașinilor noi. Dar dacă oglinzile nu sunt curate, asigură-te că le cureți înainte de a începe să conduci. Apoi poți folosi ștergătoarele.”

Iar în lunile reci de iarnă, este bine ca participanții la trafic să „pornească suflanta de aer cald” și „oglinzile încălzite” pentru a îndepărta rapid și în siguranță straturile de îngheț.