• Nicușor Dan: Protecția animalelor a făcut un catalog online cu câini.
  • Catalogul online conține poze cu câini și informații despre ei.
  • Până acum, în catalog sunt 1.700 de câini de toate taliile.

Cățeii din adăposturile ASPA își vor găsi stăpâni mult mai ușor. Protecția animalelor a lansat pe site-ul lor un album cu fotografii și informații detaliate despre cățeii disponibili pentru adopție, a zis Nicușor Dan.
În catalog, fiecare cățel are propria sa pagină cu detalii precum vârsta, sexul, culoarea și talia. Cei 1.700 de cățeii sunt împărțiți pe categorii: pui, talie mică, talie medie, talie mare și seniori. Acest sistem de clasificare ajută viitorii proprietari să-și găsească mai ușor un nou prieten.

Și dacă tot ți-ai luat un câine, trebuie să cumperi și hrană pentru el. Cercetătorii din Marea Britanie vor face carne sintetică de pui pe care o vor folosi la mâncarea pentru animale. După ce primesc toate aprobările, aceștia speră să reducă prețurile, să ajute mediul înconjurător și să le ofere iubitorilor de animale o varianță mai ușoară.

Catalogul, care poate fi consultat pe site-ul pe www.aspa.ro, conţine fotografii cu căţeii disponibili pentru adopţie şi informaţii detaliate despre aceştia – vârstă, sex, culoare, talie, scrie primarul general, pe Facebook.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

„În catalog veţi găsi datele de contact, dar şi procedura şi actele necesare pentru adopţie. După ce aţi identificat un căţel care vă place, puteţi contacta ASPA pentru detalii şi finalizarea adopţiei”, menţionează Nicuşor Dan.

Citește și