• Mariana Romanică e consilier de imagine de 10 ani de zile.
  • Consilierul de imagine îți spune ce culori se potrivesc cu aspectul tău fizic.
  • Ședință cu un consilier de imagine te costă cel puțin 70 de euro.
  • Piața online de fashion în 2021 va fi de 5 mld. de euro, potrivit ZF.

Sigur ai avut momente în care nu ai știut cu ce să te îmbraci, deși aveai de ales din numeroase haine din garderoba ta. Un consilier de imagine te poate ajuta să-ți găsești ținuta perfectă. Acesta îți spune cum să combini culorile astfel încât să ieși în evidență. Simona a apelat la serviciile unui consilier de imagine și e mulțumită de rezultate.

Mariana e consilier de imagine de mai bine de 10 ani. A investit în afacerea asta peste 50.000 de euro. Ea spune că cererea a crescut în pandemie cu 50% în rândul serviciilor de acest tip. De regulă, antreprenorii, oamenii de business și freelancerii apelează la un consilier de imagine. O ședință de consiliere te costă cel puțin 70 de euro.

Mariana Romanică, consilier de imagine: „Facem o analiză a garderobei, completăm apoi garderoba cu piesele lipsă la personal shopping. După care ne întâlnim din nou acasă și facem ținute cu hainele pe care le aveam și cu hainele pe care le-am cumpărat, cu tot cu accesroii. Mai sunt două întâlniri pe care eu le recomand întotdeauna. Și anume partea de selfhair styling și cursul de automachiaj.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI