• Ce caracteristici caută femeile la partenerul lor ideal.
  • Chiar și cel mai frumos bărbat din lume va înceta să mai fie atrăgător pentru o femeie dacă este egoist.
  • Femeilor le plac bărbații bine îmbrăcați, care au grijă de garderoba și aspectul lor.

Bărbații se întreabă mereu: ce vor femeile? Cercetările au arătat că răspunsul la această întrebare nu este atât de complicat pe cât pare la prima vedere. Iată ce caracteristici caută femeile la partenerul lor ideal.

Un bărbat grijuliu

Chiar și cel mai frumos bărbat din lume va înceta să mai fie atrăgător pentru o femeie dacă este egoist și indisponibil emoțional. Femeile își doresc un bărbat grijuliu – cineva care să le îmbrățișeze atunci când sunt supărate, care să le întrebe cum a fost ziua, care să se ofere să mângâie un copil care plânge sau să protejeze un câine speriat. Grija este o calitate care este universal atractivă pentru femei.

Un bărbat galant

O femeie poate să mute un scaun și să se așeze pe el, să deschidă ușa unui restaurant și să intre într-o cameră, dar tot îi place ca un bărbat să facă asta pentru ea. Ea va fi atrasă de un domn, mai ales la începutul unei relații împreună. Femeile iubesc bărbații galanți care numără fiecare bănuț și dau bacșișuri chelnerilor. Le plac bărbații care îi tratează pe toți în mod egal, indiferent de statutul lor.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Un bărbat bine îmbrăcat este un bărbat atrăgător

Tendințele modei se schimbă de la un sezon la altul, dar un bărbat într-un costum bine făcut nu se demodează niciodată. Femeilor le plac bărbații bine îmbrăcați, care au grijă de garderoba și aspectul lor. O femeie va fi atrasă de un bărbat care este bine tuns și bărbierit, poartă haine curate, călcate și miroase bine.

Un bărbat introspectiv

Nimeni nu este perfect. Cu toate acestea, bărbații care sunt conștienți de defectele lor și care lucrează în mod activ pentru a-și schimba obiceiurile și caracteristicile negative sunt atractivi pentru femei. Femeile susțin dezvoltarea personală și iubesc bărbații care doresc să devină cea mai bună versiune posibilă a lor.

Un bărbat care știe să asculte

Atunci când o femeie este îngrijorată de ceva, vrea să se confeseze partenerului ei. Ele nu vor un bărbat care să o întrerupă la mijlocul frazei, să-i ofere sfaturi sau să se apuce imediat de rezolvarea problemei. Ele vor pe cineva care să le asculte.

Un bărbat căruia îi pasă de protecție

Atât femeile, cât și bărbații trebuie să se gândească la protecția împotriva sarcinii nedorite și a bolilor cu transmitere sexuală …. Studiile au arătat că femeile se simt mai protejate atunci când fac sex cu un bărbat care dorește să vorbească despre protecție și o practică.

Un bărbat căruia îi place să facă complimente

Femeile încrezătoare nu au nevoie de un bărbat care să le facă să se simtă frumoase. Cu toate acestea, le place să audă un compliment din partea unui bărbat, mai ales în situațiile în care poartă ceva nou, de la o coafură la o rochie. Le place să știe că micile lor ritualuri de îngrijire sunt observate și apreciate. În același timp, ele nu vor să fie flatate în mod fals. Ele nu vor un om care spune un lucru, gândește altceva și face altceva.