• Această orientare sexuală descrie fluctuația atracției față de diferite genuri, schimbându-se în funcție de stările de moment ale individului.
  • Abrosexualii pot fi atrași de un anumit gen pentru o perioadă, apoi să își schimbe preferințele.
  • De exemplu, cineva poate fi atras de bărbați o perioadă, apoi de femei, iar apoi din nou de bărbați.

Într-o lume în care identitățile sexuale devin din ce în ce mai diverse, un nou termen începe să fie tot mai discutat pe rețelele sociale: abrosexualitatea. Jurnalista Emma Flint, în vârstă de 32 de ani, este una dintre persoanele care și-a făcut public călătoria despre abrosexualitate și își împărtășește experiența pe TikTok.

Această orientare sexuală descrie fluctuația atracției față de diferite genuri, schimbându-se în funcție de stările de moment ale individului. Abrosexualii pot fi atrași de un anumit gen pentru o perioadă, apoi să își schimbe preferințele. De exemplu, cineva poate fi atras de bărbați o perioadă, apoi de femei, iar apoi din nou de bărbați. Jurnalista Emma Flint a descoperit abrosexualitatea și s-a identificat cu acest termen, deși a întâmpinat neînțelegere din partea prietenilor și familiei.

Cu toate acestea, Emma a continuat să se identifice ca abrosexuală, explicând că această identitate nu îi afectează viața amoroasă sau relațiile romantice. Ea subliniază că, la fel cum bisexualitatea nu schimbă sentimentele față de un partener, nici abrosexualitatea nu influențează iubirea pe care o simte pentru o persoană. Pe TikTok, unde termenul a devenit popular, ea discută deschis despre cum abrosexualitatea reflectă natura fluidă a sexualității ei subliniind că este diferită de PAN-sexualitate, care implică atracția față de persoane indiferent de genul acestora.

Recomandări

ISRAELUL ATACĂ HEZBOLLAH
ATAC ASUPRA HEZBOLLAH
BILLIE VOTEAZĂ CU KAMALA
S-A ALES FUMUL
ELEVII-S GATA, ȘCOALA BA
PLANUL LUI ZELENSKI

Deși abrosexualitatea nu este încă pe deplin înțeleasă de toată lumea, cei care se identifică astfel își continuă drumul spre auto-acceptare. Să devină aceasta o nouă identitate sexuală?

Citește și