Ce face un bărbat să fie sexy? Dar o femeie? Află ce spun studiile despre faimosul sex-appeal

Ce te face sexy nu ține doar de felul în care arăți, ci și de modul în care te prezinți lumii.

Încrederea de sine, autenticitatea și simțul umorului sunt calități care contribuie semnificativ asupra
imaginii personale.

Ce trebuie să facă un bărbat ca să fie considerat sexy?

Conform mai multor studii, femeile tind să aprecieze bărbații care citesc, și consideră că acest hobby reflectă trăsături precum inteligența, empatia și interesul pentru auto-dezvoltare.

Un bărbat care petrece timp citind semnalează că este capabil să se concentreze și să își dezvolte abilitățile de comunicare. De asemenea, cititul oferă subiecte variate de conversație, ceea ce face ca întâlnirile să fie mai plăcute și captivante.

Dar și oamenii amuzanți sunt considerați deștepți iar oamenii deștepți sunt pe placul tuturor. Iar să practici un sport și să ai grijă de corpul tău râmăne un lucru care impresionează de fiecare dată.

Atâta tot să nu fie doar asta. Vestimentația în schimb nu mai este considerată un factor atât de mare.
La nivel de o simplă întâlnire te poate atrage imbrăcămintea cuiva dar dacă doar hainele te definesc,
percepția se poate schimba într-o secundă.

Ce calități fac ca o femeie să fie sexy?

Un studiu spune că femeile care îmbină un stil de viață activ, încrederea și grija pentru aspectul personal sunt percepute ca fiind cele mai atrăgătoare. Aceleași sfaturi pentru bărbați se aplică în ambele cazuri, trebuie să știi să îți porți personalitatea.

Mai exact, personalitatea ta e ca un tablou care e alcătuit din mai multe elemente. Tablou pe care tu îl pictezi și tu alegi unde să îl afișezi. Dar nu uita că orice galerie de artă te face să zâmbești. Iar de multe ori zâmbetul poate fi cheia.

Exit mobile version