• O femeie a vrut doar gălbenușuri de ou de la room service, pentru o mască de față.
  • Un cuplu a vrut o felie de pâine prăjită cu unt doar pe margini.
  • Un alt oaspete a vrut un meniu de fine-dining pentru cățelul său.

Room service-ul poate fi destul de interesant. Dar, care sunt cele mai bizare cereri de room service făcute vreodată de oaspeții hotelurilor?

Pe primul loc în topul cererilor bizare este un burger fără chiflă, dar cu un singur bob de mazăre plasat cu grijă în mijlocul farfuriei. Probabil pentru acel echilibru perfect de textură! Și să nu uităm de clientul care a cerut un bol plin de lapte cu o singură bucățică de cereale plutind leneș în el. Poate că era la dietă?

Un alt oaspete a simțit nevoia de fine-dining pentru animalul de companie și a cerut un meniu complet cu friptură de vită pentru cățelul său. Și apoi mai e cel care a cerut unt topit, dar servit elegant într-un pahar de vin. Poate și-a dorit să transforme o simplă gustare într-o experiență gourmet?

Recomandări

MAI MULȚI ÎN EXTREMĂ
ÎȚI ALEGI CARIERA PE TIKTOK
TOP SUPE DE TOAMNĂ
NU ÎȘI CERE SCUZE
MUSK LANSEAZĂ 5 MISIUNI
CHINA AMENINȚĂ INDUSTRIA UE

Fie că vorbim de platouri doar cu jumătăți de caju sau spaghete fără paste – da, exact, doar cu sos – aceste cereri ne amintesc că imaginația nu cunoaște limite atunci când vine vorba de room service. Nu putem decât să ne întrebăm: oare care va fi următoarea cerere care va surprinde bucătarii hotelurilor din toată lumea?

Citește și