• Chirițescu: Fructele, ca să aibă absorbția optimă în corp, trebuie să fie consumate în sezon.
  • Consumul de legume de sezon îți poate asigura doza  optimă de vitamine și minerale.
  • „Pentru o dietă echilibrată important este să consumăm fibrele înainte de toate”.

Cât de sănătoase sunt fructele și legumele pe care le cumperi? Dacă se schimbă vremea, să se schimbe și obiceiurile alimentare! Specialiștii spun că, dacă vei consuma produse de sezon, îți vei asigura doza optimă de vitamine și minerale. Care sunt legumele vedetă în sezonul de primăvară și cum le poți integra în meniul tău?

Ce beneficii pentru sănătate au legumele de sezon?

Andreea Chirițescu, antrenor fitness: „Să știi că pentru o dietă echilibrată important este să consumăm fibrele înainte de toate, pentru că fibrele ne ajută foarte mult la digestive, pentru cei care țin intermitent fasting este foarte important să respectăm la acel număr de ore între ultima masă de astăzi și prima masă de mâine, și felul în care preparăm legume este foarte important, pentru că dacă le folosim pe cele proaspete de sezon și acelea sunt recomandate, ele sunt esențiale să fie în forma lor proaspătă din grădină, fără să fie procesate”.

Citește și

Recomandări

CE DEVINE LUMEA?
PLANUL ARMATEI GERMANE
ROMÂNII SE TEM DE EȘEC
GATA DE RĂZBOI?
A ATINS O COARDĂ SENSIBILĂ
MANDAT DE ARESTARE