• Cafeaua, fie că este preparată la ibric sau la aparat, a devenit un element de bază pentru a începe ziua.
  • Dar știați că există o greșeală comună atunci când cumpărați cafea?
  • Cafeaua începe să se oxideze ori de câte ori intră în contact cu aerul.

Pentru mulți oameni din întreaga lume, o cafea, fie că este preparată la ibric sau la aparat, a devenit un element de bază pentru a începe ziua sau pentru a obține un mic impuls pe parcursul zilei. De la arome îndrăznețe, robuste și bogate, nenumăratele tipuri de cafele aromate de pe piață satisfac papilele gustative.

Dar știați că există o greșeală comună atunci când cumpărați cafea? HuffPost a cerut prăjitorilor de cafea și experților în calitatea cafelei să dezvăluie secretul pentru a obține o cafea perfectă. Cu toții au ajuns la concluzia că, pentru a obține cea mai mare aromă, trebuie să faceți următoarele: Cumpărați boabe de cafea întregi în loc de cafea măcinată.

Partea științifică

Cafeaua cu boabe întregi proaspăt măcinată este mai bună decât cea care se bea măcinată, deoarece moleculele aromatice se vor volatiliza după măcinare, iar suprafața expusă a cafelei crește semnificativ, ceea ce duce la o oxidare mai rapidă, a declarat Summer Zhang, expert în prăjirea cafelei și controlul calității la Onyx Coffee Lab.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Ea a continuat: Cafeaua începe să se oxideze ori de câte ori intră în contact cu aerul. Nu există un anumit interval de timp în care începe să se observe – este diferit în funcție de cafea.”

Pentru a vă asigura cea mai bună cafea din confortul casei, totul se reduce la cumpărarea de boabe de cafea întregi și la o secundă pentru a le măcina în fiecare zi. Pe măsură ce faceți acest lucru, veți obține un miros și o aromă mai bună decât cafeaua deja măcinată.