• Casa Mița Biciclista, din Piața Amzei, din București, a fost împodobită de Crăciun.
  • Fațada casei istorice a fost decorată cu 50 de acadele, crenguțe de brad și lumini.
  • Throwback Coffee Shop servește în sezonul Crăciunului ciocolată caldă cu turtă dulce.

După Moș Nicolae…vine și Moș Crăciun. Au mai rămas doar 19 zile. Influencerii au dat deja startul sezonului, postând de la cele mai instagramabile locații de Crăciun.

Casa Mița Biciclistă este una dintre locațiile instagramabile de Crăciun din București. Fațada casei este decorată cu acadele, lumini led și crenguțe de brad. În interiorul locației găsești băuturi calde și multe opere de artă.

View this post on Instagram

A post shared by La Mița Biciclista (@lamitabiciclista)

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA


Până de Crăciun, poți sa vezi la Mița Biciclista tabloul lui Nicolae Tonitza, ,,Fetița cu fundița roz”.

O altă locație instagramabila din capitala este Throwback Coffe and Stories. Ciocolată caldă cu turtă dulce, coffe Martini și Christmas aperol sunt câteva dintre băuturile festive prezente în meniu.
Nu vei găsi sania lui Moș Crăciun, doar mașina, care e plină de cadouri și căsuța poștală. Printre poze și Instagram Stories, îi poți lăsa și o scrisoare.

Mai ai o variantă, dacă nu ai auzit încă de târgul de Crăciun printre palmieri. El există și îl găsești în Bucureștiul tău. Laminor Winter Wonderland este cel mai mare târg de Crăciun indoor din țară. De la decoruri, până la activitățile pe care poți sa le faci, toate îți pot aduce mai multe like-uri pe platformele de socializare. Bradul uriaș, caruselul și patinoarul sunt câteva dintre locațiile cheie.

Spor la poze!

Citește și