Cele mai periculoase zile din septembrie, potrivit astrologilor! Ce nu trebuie să faci!

calendar

calendar

Vor exista două zile cu potențial de pericol în septembrie, care vor aduce o serie de posibile riscuri asupra întregii luni. Ele sunt imprevizibile, cu energii negative, iar astrologii au vorbit pe larg despre ce se poate întâmpla în acea perioadă și cum te poți salva de probleme.

Astrologii te sfătuiesc insistent să fi mai atent la detalii și să nu uiți de prudență în cele două zile din septembrie:

Cele mai periculoase zile din septembrie

10 septembrie – Mercur devine retrograd

Pe măsură ce Mercur se deplasează retrograd, ne vom confrunta cu diverse probleme în domeniul muncii, afacerilor și al finanțelor. Va rămâne în această stare până pe 2 octombrie, dar o atenție deosebită trebuie acordată chiar în ziua tranziției. Pe 10 septembrie este bine să fii extrem de atent cu banii.

Planeta este, de asemenea, responsabilă de fluxurile de informații, așa că vor fi multe bârfe și zvonuri în astfel de momente. Este mai bine să ai încredere doar în fapte, verificând fiecare cuvânt auzit de la străini. Pe 10 septembrie, este mai bine să nu călătorești. În acest moment, călătoriile pot fi întrerupte din diverse motive.

Un alt eveniment negativ poate avea loc pe 10 septembrie. În aceeași zi, Luna va deveni plină în semnul Peștilor. Aceasta este o situație foarte nefavorabilă care creează disonanță interioară în toată lumea. Va fi foarte dificil să lucrezi, dificil să faci compromisuri cu alte persoane și, în general, foarte dificil de trăit din cauza experiențelor neplăcute și a gândurilor inutile.

26 septembrie – Mercur în conjuncție cu Venus

A doua zi cu potențial de pericol se va desfășura sub aspectului periculos dintre Mercur și Venus. Atunci când aceste două planete sunt „în conjuncție”, adică se află pe aceeași parte a Pământului, acest lucru duce la mari probleme în toate domeniile vieții.

Pe 26 este posibil să ne pierdem cu toții dorința de a munci, de a ne dezvolta și de a face ceva pentru casa noastră. Mulți vor fi avea senzație de oboseală, de apatie, de gânduri depresive. Aceasta este o zi foarte dificilă în care nu trebuie să cedezi la deznădejde, altfel îți poți ruina viața pentru o perioadă foarte lungă de timp.

Exit mobile version