• Chipul fetei s-a schimbat ciudat de-a lungul anilor.
  • Tatăl a fost nevoit chiar să facă un test ADN ca sa stie daca fata e a lui.
  • Dintr-un copil chinez, s-a transformat într-un european cu ochi mari, piele albă și nas ascuțit.

Nașterea unui copil este unul dintre cele mai bune și minunate momente din viața fiecărei femei. Și, prin urmare, nimeni nu bănuiește că ar putea să nu fie copilul său. Dar ceva uimitor s-a întâmplat în familia eroilor din China.

Încercând să aibă un copil de mult timp și, în cele din urmă, la vârsta de 34 și 28 de ani, au reușit în cele din urmă, nașterea fiicei lor a fost cel mai bun moment din viața lor. Dar, cu timpul, fața fetei a început să se schimbe. Dintr-un copil chinez, s-a transformat într-un european cu ochi mari, piele albă și nas ascuțit.

Bărbatul nu a vrut să o suspecteze pe femeie, dar aspectul fiicei sale nu-i dădea pace. Prin urmare, luând un fir de păr al fetei, a decis să efectueze un test ADN. Câteva luni mai târziu, a primit un răspuns: era 99% fiica sa. După un an, aspectul fiicei a început să difere mai mult de al lor, iar tatăl a decis să facă un alt test.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Dar și acesta a arătat același rezultat. Neputând să suporte povara acestor gânduri, bărbatul a luat documentele și s-a dus la soția sa. Răspunsul a fost și mai surprinzător. Se pare că bunica femeii este britanică, dar această genă nu a afectat-o nici pe mama ei, nici pe ea însăși, dar nepoata ei a devenit proprietara unui aspect european. Iată o astfel de poveste neobișnuită, care sfătuiește să nu faci nicio concluzie înainte de timp.