• Primul dans este unul dintre cele mai speciale momente ale fiecărei nunți, un simbol al unui nou început.
  • Rezultatele sondajului au arătat că tinerii căsătoriți care au ales anumite cântece pentru primul lor dans au căsnicii fericite.
  • Scopul sondajului a fost să afle dacă există o legătură între rata divorțurilor și melodiile pe care tinerii căsătoriți le aleg pentru primul lor dans.

Primul dans este unul dintre cele mai speciale momente ale fiecărei nunți, un simbol al unui nou început, iar tinerii căsătoriți aleg cu grijă un cântec pe care vor dansa ca soț și soție.

În general, tinerii căsătoriți aleg melodii care au o semnificație specială pentru ei și un loc în inimile lor, dar acel cântec are o semnificație mult mai mare decât cred majoritatea oamenilor, cel puțin conform unui sondaj realizat de portalul străin OnBuy. Și anume, rezultatele sondajului au arătat că tinerii căsătoriți care au ales anumite cântece pentru primul lor dans au căsnicii fericite, în timp ce unele cântece se pare că nu aduc fericire conjugală, iar căsătoriile s-au încheiat cu divorțuri. Scopul sondajului a fost tocmai acesta – să afle dacă există o legătură între rata divorțurilor și melodiile pe care tinerii căsătoriți le aleg pentru primul lor dans.

Aceștia au întrebat 5.544 de persoane din întreaga lume ce melodie au ales și care este starea lor civilă actuală. Apoi au făcut o listă cu cele 25 de melodii cel mai des alese și au făcut calculele corespunzătoare pentru starea civilă.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Datele au arătat că cel mai popular cântec pentru primul dans a fost „Can’t Help Falling In Love” de Elvis Presley, cu 10,48% din voturi. Sondajul a arătat, de asemenea, că melodia care aduce cel mai des fericire într-o căsnicie este Can You Feel The Love Tonight” a lui Elton John – 77 la sută dintre cei care au ales-o au rămas căsătoriți.

În general, este mai probabil ca un cuplu să rămână căsătorit dacă dansează primul dans pe un cântec Disney, peste 70% dintre cuplurile intervievate fiind încă împreună. Printre cântecele care au adus fericire maritală se numără Isn’t She Lovely” a lui Stevie Wonder și The Way You Look Tonight” a lui Frank Sinatra.

Cântecul care a dus la cele mai multe divorțuri a fost Little Things” de One Direction – 75% dintre cuplurile care au ales acest cântec au divorțat. Următoarele pe lista nepopularităților, după One Direction, sunt I’m Yours” de Jason Mraz și „Chasing Cars” al grupului Snow Patrol.