• Corpul perfect în 2022 are un posterior mare.
  • Unii o mai numesc și „moda Kardashian”.
  • Antrenor de fitness: „Fesierii sunt principala grupă pe care vor să o dezvolte”.

Noțiunea de „corp perfect” s-a schimbat în noul an. Nu mai contează să ai corpul 90-60-90. Acum e important doar posteriorul să fie mare.

Asta e moda anului 2022. Unii o mai numesc și „moda Kardashian”. Și româncelor a început să le placă cum arată un posterior mare. La sală deja își lucrează doar mușchii fesieri. Antrenorii de fitness au făcut antrenamente speciale pentru creșterea posteriorul, din cauza cererii foarte mari.

Petru Ichim, antrenor de fitness: „Asta vor să-și dezvolte cel mai mult. Nu am întâlnit o clientă care să-mi spună că e mulțumită cu ce are momentan. Fesierii sunt principala grupă pe care vor să o dezvolte. Începem cu activarea mușchilor fesieri, cu repetări mai multe, greutate mai mică. Greutatea nu contează întotdeauna, contează corectitudinea exercițiului și amplitudinea mișcării.”

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Mihaela Sălăjan, clientă: „Tot timpul am vrut să am un echilibru și nu m-am axat de la început pe fesieri. Dar în ultimele luni chiar am vrut să cresc partea asta a corpului, să am fesieri mai pronunțați. Am ajuns să mă antrenez de cinci ori pe săptămână.”

Totuși, este bine să arăți bine pentru tine. Este bine să ai un corp frumos și sănătos și mai puțin să te încadrezi într-un anumit tipar cu orice preț. „Corpul perfect” este cel în care tu te simți cel mai bine.