• Matei: „Mi-aș dori ca politicienii să se țină de promisiuni”.
  • Rareș: „Politicianul care nu-mi place este primarul Bucureștiului”
  • Sebastian: „României îi lipsește patriotismul și cumpărătorii de produse românești”

E ziua copilului. Cel care îți luminează viața ori de câte ori râde sau face vreo năzbâtie. Eu îi iubesc și de aceea azi îți spun poveștile lor. Toate sunt ca ei, frumoase. Așa că te invit să le vezi.

Știu că felul în care politicienii gestionează funcțiile pe care le ocupă îți ridică întrebări. Poate că ai nevoie de o perspectivă proaspătă asupra acestor lucruri. Matei îți spune cum conduce lumea un copil.

„Eu aș schimba felul în care se comportă politicienii. Mi-aș dori să se țină de promisiuni. Viitorul României îl văd frumos și plin de viață. Peste 20 de ani mă văd profesor de sport”, ne-a spus Matei.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Uite, Rareș are de partea lui bunătatea. O super putere. Ar vrea să salveze toate animalele de pe planetă. Dar acum îi place fotbalul.

Care este politicianul tău preferat și care nu?

„Politicianul meu preferat este Daniel Băluță pentru el a făcut foarte multe chestii pentru sectorul 4 și asta mă bucură. Politicianul care nu-mi place este primarul Bucureștiului pentru nu a făcut prea multe pentru Capitală și pur și simplu nu-mi place de el”, ne-a răspuns Rareș.

Ce ai vrea să se schimbe la școală?

„La școala mea aș vrea să se schimbe băile și aș vrea o recoltă în curte ca să luăm și noi două trei legume de pe acolo”, spune Rareș.

Totodată, Rareș ne-a mai spus că peste 20 de ani vede o Românie mai tehnologizată și fără virusuri.

Dorința lui este să se mute în Statele Unite. Acolo crede că va studia mai bine istoria lumii. Ți-l prezit pe Sebastian care la 10 ani știe ce vrea.

„României îi lipsește patriotismul și cumpărătorii de produse românești”, ne-a spus Sebastian.