• Date-ul perfect nu mai înseamnă doar o cină romantică.
  • 50% dintre tineri preferă discuțiile personale despre trecut.
  • Peste 60% dintre tineri vor să simtă conexiune de la prima întâlnire.

Dacă vrei să-ți impresionezi partenerul, uită de cinele romantice! Se poartă discuțiile deep.

Conexiunea dintre oameni este cea mai importantă caracteristică a unei întâlniri de succes – pentru 50% dintre tineri date-ul perfect este atunci când poartă discuții interesante și personale despre trecut. Un grup de cercetători americani a făcut un studiu pe 2.000 de participanți despre cum văd ei o întâlnire reușită.

Astfel, peste 60% dintre tineri consideră că este important să simtă conexiunea de la prima întâlnire. Dacă nu sunt pe același vibe, 35% consideră că relația va fi un dezastru. 80% sunt mai atrași de persoanele care au încredere în ele și 75% de viitorii parteneri care se mândresc cu reușitele lor.

Recomandări

200 DE CANDIDAȚI SE RETRAG ÎN FRANȚA
CONDAMNAREA LUI TRUMP SE AMÂNĂ
BOMBELE RUSEȘTI CAD TOT ÎN RUSIA
CÂT DE SAFE E MAREA NEAGRĂ?
134K ELEVI DAU BACUL LA MATEMATICĂ
APPLE ADUCE A.I. PE VISION PRO

Dacă îndeplinești toate aceste criterii, mai rămâne doar să îți arăți bunele maniere. 40% dintre femei consideră că este un green flag ca partenerul să achite nota de plată la finalul date-ului. Cercetătorii numesc aceste fenomen hypergamy – adică ești atras de o persoana cu un statut socio-economic mult mai bun decât al tău.

Dacă treci testul și ajungi într-o relație, pregătește-te să depui efort în plus pentru mai mult sex. Nu mai e de ajuns să te aprinzi ca bradul de Crăciun. Un sexolog britanic îți dă câteva sfaturi. Femeile pun mare preț pe conversațiile semnificative. Întreab-o despre ziua ei, ascult-o cu atenție și arată empatie.

Studiile arată că bărbații care contribuie echitabil la treburile casnice au parte de mai multă acțiune în dormitor. Așa că pune mâna pe aspirator, sau spală și tu vasele. Ai grijă să pui pe primul loc plăcerea ei. Femeile au nevoie de mai mult decât câteva minute de preludiu pentru a ajunge la orgasm. Ia controlul în pat.

Citește și