• Inelul Oura îți urmărește somnul și ritmul cardiac. Costă 500$.
  • O protecție de saltea de pat reglează temperatura la 18-19 grade Celsius.
  • Un aparat de gură blochează apneea în somn.
  • Ora ideală pentru somn este 21.30, iar cea de trezit, între 5.30 și 6.
  • Prințul Harry și Elon Musk sunt mari fani ai somnului tehnologizat.

Mâncarea sănătoasă, sportul și somnul sunt trio-ul perfect pentru o viață sănătoasă și pentru a amâna îmbătrânirea. Și cum agitația, job-ul și viața de familie îți mănâncă mult timp, somnul rămâne undeva la coada priorităților. O companie din SUA a venit cu 5 soluții pentru un somn de calitate.


În primul rând, ai nevoie de inelul Oura, care îți urmărește somnul, mișcările și ritmul cardiac. Arată ca o verighetă și costă între 300 și 500 de dolari. Pasul doi este o protecție de saltea care reglează temperatura la valorile ideale de somn, 18-19 grade. Pentru asta mai plătești 2.600 de dolari. Și dacă te-ai așezat în pat, pune-ți și masca de ochi, care blochează orice sursă de lumină.


Și dacă ai probleme cu sforăitul, un aparat de gură blochează apneea în somn. Și cel mai important lucru pe care trebuie să îl faci este…timing-ul. Ora ideală de somn este 9.30, ca să poți să te trezești fresh undeva între 5.30 și 6 dimineața. Prințul Harry sau Elon Musk sunt mari fani ai somnului…tehnologizat.

Recomandări

CINE L-AR ÎNLOCUI PE BIDEN
FRANȚA VOTEAZĂ EXTREMELE
BIDEN A PIERDUT PRIMA DEZBATERE
CE FACI ÎN WEEKEND LA BUCUREȘTI
CIOLACU VREA CONSULTĂRI PE ALEGERI
TAYLOR SWIFT ÎNTRECE JOCURILE OLIMPICE

Citește și